25 april 2018

SCO Angers voetbalshirts 2018-2019

Vandaag mag SCO Angers zich de eerste ploeg uit de Franse Ligue 1 noemen die de shirts voor komend seizoen heeft gelanceerd. Dit is natuurlijk gedaan in combinatie met de kledingsponsor Kappa. De nieuwe shirts van de club uit het Franse Angers zijn natuurlijk te bezichtigen tijdens de wedstrijden in de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France wedstrijden gedurende komend seizoen. SCO Angers speelt haar thuiswedstijden in het Stade Raymond-Kopa. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 16.000 supporters. Deze supporters hebben afgelopen jaren vele successen geboekt. In 2015 promoveerde de club naar de Ligue 1. In 2017 stond de club zelfs in de finale van de Coupe de France. Nu heeft de club dus als eerste Franse ploeg de shirts voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues? Check ze hier!

SCO Angers thuis shirt en tenue 2018-2019

Het thuisshirt van SCO Angers wordt net als ieder jaar gekenmerkt door zwarte en witte banen die verticaal over het shirt lopen. Echter zijn de mouwen van het shirt compleet wit. Al staat het logo van het kledingmerk Kappa, in het zwart op de mouwen. Het shirt is versierd met een zwarte kraag. Rond deze kraag loopt een zwarte rand. Op de rechterkant van de borst staat het logo van het Zweedse sportmerk Kappa. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Franse club. SCO Angers heeft nog nooit een prijs gewonnen op het hoogste niveau in Frankrijk. Wel stond de club twee keer in de finale van de Franse beker. In 2017 was de club heel dicht bij de overwinning maar door een eigen goal in de blessure tijd werd de wedstrijd met 1-0 verloren van de Franse topclub Paris Saint-Germain. De hoofdsponsor van de club is ook terug te vinden op het shirt. Scania staat op de voorkant van het shirt. Het thuistenue van SCO Angers wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

SCO Angers uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Franse club heeft een gele basis. Dit is dezelfde kleur als het 3e shirt van de club dit seizoen. Net als bij het thuisshirt lopen er zwarte banen in verticale richting over het shirt heen. Echter in tegenstelling tot het thuisshirt lopen bij het uitshirt deze banen niet door tot de kraag. Bij de kraag is goed te zien dat voor het uitshirt hetzelfde template is gekozen als bij het thuisshirt. De kraag is namelijk ook rond en ook versierd met een duidelijk zwarte rand. De mouwen hebben dezelfde gele kleur als de basis van het shirt, hier staat in het zwart wel het logo van Kappa op. Op de borst van het shirt prijken de logo’s van Kappa en De club. Angers heeft de afgelopen jaren vaak in de Ligue 2 moeten spelen. De club promoveerde in het seizoen 2014-2015 naar de Franse Ligue 1. Sindsdien is Angers een echte middenmoter in Frankrijk. Opvallend aan het uitshirt van de club is dat er een andere sponsor op het shirt staat. Bij het uitshirt staat namelijk de naam van Le Gaulois op het shirt. Het uittenue van de club wordt compleet gemaakt door een fel gele broek en gele voetbalkousen

SCO Angers 3e shirt 2018-2019

SCO Angers heeft naast het thuis- en uitshirt ook nog een 3e shirt gelanceerd voor het seizoen 2018-2019. Dit derde shirt is compleet wit. Ook bij het derde shirt wordt gebruik gemaakt van hetzelfde template als bij de andere shirts van SCO Angers. Echter wordt de kraag van het 3e shirt versierd met een stijlvolle gouden rand. Deze kleur komt ook terug in de biezen van de mouwen van het shirt. Op de mouw is ook het logo van Kappa te vinden. Het Zweedse merk heeft als logo 2 poppetjes die met de ruggen tegen elkaar zitten. Deze is op het 3e shirt in goud. Het logo van Kappa en van de Franse club staan op de borst van het shirt. De sponsor op het 3e shirt van de club is hetzelfde als op het uitshirt. Le Gaulois staat er namelijk op. Het 3e tenue van SCO Angers wordt afgemaakt door witte shorts en witte voetbalkousen.

Het seizoen 2018-2019 is een erg belangrijk seizoen voor de club uit Midden-Frankrijk. De club gaat er alles aan doen om volgend seizoen in de Ligue 1 te blijven. In 2019 bestaat de club namelijk 100 jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden met wedstrijden tegen de topploegen uit Frankrijk.

SCO Angers voetbalshirt kopen

Op dit moment is het nieuwe shirt van SCO Angers nog niet in de verkoop. In de onderstaande webshop is het wel mogelijk om vele andere voetbalshirts van de ploegen uit de Ligue 1 te bestellen. Bij al deze shirts heeft u de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met de naam van je favoriete voetballers, of met je eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Ligue 1 voetbalshirts in DEZE WINKEL