Angers SCO derde wedstrijdshirt 2020-2021

Nieuws uit de Ligue 1. De Franse club Angers SCO heeft, in samenwerking met kledingsponsor Kappa het nieuwe derde wedstrijdshirt van de club gelanceerd. Deze wordt gedragen tijdens de wedstrijden in de Ligue 1 en de Coupe de France gedurende het seizoen 2020-2021. Na een sterke start is Angers SCO afgelopen seizoen geëindigd op een verdienstelijke elfde plaats in de Franse competitie. De selectie van Stéphane Moulin hoopt ook volgend seizoen weer hoge ogen te gooien in de competitie en gaat dit doen met een flitsend nieuw tenue, Nieuwsgierig naar dit shirt? Check het hieronder!

Angers SCO derde wedstrijdtenue 2020-2021

Vorige maand werden de nieuwe thuis en uit shirts van Angers SCO officieel gelanceerd en nu is ook bekend in wat voor derde wedstrijdshirt de Franse club gaat spelen. Kledingsponsor Kappa heeft gekozen voor een opvallende lichtblauwe kleur van het nieuwe shirt. Deze opvallende kleur wordt gecombineerd met een frisse all-over print van donkerdere blauwe plekken. De kraag van het shirt is wit, één van de clubkleuren van de Franse club. Ook het logo van Kappa is wit. Dit logo is terug te vinden op de linkerkant van de borst van het shirt. Kappa is sinds 2013 de trotse kledingsponsor van Angers SCO. Dit contract loopt nog zeker door tot de zomer van 2023. De clubbadge van Angers SCO komt prijkt op de rechterborst van het shirt. De kleuren van het logo zin aangepast aan de kleuren van het shirt, oftewel het logo is monochrome. Het shirt heeft opvallende grote biezen aan de onderkant van de mouwen, deze hebben dezelfde lichtblauwe kleur als de rest van het shirt. Op het derde wedstrijdshirt van de Franse club staat dezelfde sponsor als op het uitshirt van Angers, namelijk Le Gaulois. Op het thuistenue is de naam van SCANIA terug te vinden. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Angers SCO  wordt gecompleteerd door een lichtblauwe broek en ook de kousen hebben de lichtblauwe kleur. Deze worden afgewerkt met witte details. Ook het logo van Kappa is terug te vinden op de broek en kousen. Deze zijn ook wit van kleur.

Check hieronder nogmaals de foto van het nieuwe derde wedstrijdshirt van Angers SCO. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door El Mallali en al zijn teamgenoten. De nieuwe voetbalshirts van Angers SCO zijn op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de Franse voetbalclub. Opzoek naar andere voetbalshirts van Ligue 1 voetbalclubs? Check DEZE WINKEL!