SCO Angers voetbalshirts 2017-2018

De Franse Ligue 1 club en Coupe de France 2017 finalist SCO Angers heeft deze week de nieuwe voetbalshirts en tenues voor 2017-2018 gepresenteerd met het motto #KAPPA4SCO. In deze nieuwe shirts speelt SCO Angers de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de Franse wedstrijden gedurende komend seizoen. DE club presenteerde in samenwerking met kledingsponsor Kappa zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor komend seizoen. Check de details hieronder.

SCO Angers thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe SCO Angers thuisshirt voor 2017-2018 wordt zoals altijd gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het shirt. Een uitzondering hierop vormt de bovenkant van het nieuwe voetbalshirt. Deze is wit, evenals de wat hogere witte hals. De mouwen zijn geheel zwart en op de borst prijken de logo's van Kappa en de club. Hoofdsponsor SCANIA versiert het midden van het shirt. Verder bevatten de mouwen zoals altijd bij Kappa tenues de trademark tekens van het merk op de schouders en mouwen.

SCO Angers uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van SCO Angers is komend seizoen bijna geheel zwart met grijze mouwen. De clubkleuren komen subtiel terug in twee strepen aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en Kappa staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart/grijs broekje en dito kousen.

SCO Angers 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van SCO Angers is het meest opvallende shirt van de drie nieuwe tenues. Dit shirt is namelijk fel geel met alleen zwarte details aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue wordt gecompleteerd door een fel geel voetbalbroekje en fel gele kousen.

De SCO Angers tenues voor 2017-2018 zijn vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Franse club. Check andere voetbalshirts van Ligue 1 clubs in deze online winkel

of deze SHOP!

Heb je een mening over de nieuwe SCO Angers tenues voor 2017-2018. Deel het gerust hieronder!