3 augustus 2018

SC Heerenveen voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe SC Heerenveen voetbalshirts voor 2018-2019 zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor JAKO en de Friese club. In deze nieuwe tenues treedt het keurkorps van trainer Jan Olde Riekerink aan in de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2018-2019. JAKO is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van de plaatselijke SC. Beide partijen hebben sinds 2008 een samenwerking. In 2016 werd dit contract met tot en met de zomer van 2022 verlengd. In Nederland is het Duitse sportmerk ook kledingsponsor van FC Volendam. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van SC Heerenveen.

SC Heerenveen thuisshirt 2019-2019

Het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design en bevat een blauwe v-hals. Het shirt wordt gekenmerkt door de blauwe en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het tenue bevat drie verticale blauwe banen en twee witte. In de witte banen zijn de zeven pomebleden verwerkt. Het design is namelijk geïnspireerd door de vlag van de provincie Friesland. Nieuw aan het tenue is dat de middelste baan dit jaar blauw is. Dit is geïnspireerd door het shirt van 1989/1990 en het shirt van 1992/1993. In 1989-1990 promoveerde SC Heerenveen naar de Eredivisie en in 1993 speelde SC Heerenveen de bekerfinale tegen Ajax. Heerenveen verloor deze wedstrijd met 6-2. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van sponsor Groenleven Zonne-Energie en op het midden van de borst staat het logo van JAKO. De mouwen zijn geheel wit en worden afgesloten door een blauwe bies. De linker borst bevat het logo van de club en op de mouwen prijken de trademark tekens van JAKO. Het nieuwe thuistenue van SC Heerenveen wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een blauwe band. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant blauwe blokken.

SC Heerenveen uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van SC Heerenveen heeft vrijwel hetzelfde template. Dit shirt bevat echter navy blauwe en zwarte, verticale banen over het tenue. Verder heeft het shirt dezelfde elementen als het thuisshirt. Ook dit shirt bevat een v-hals en de logo’s van JAKO, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van SC Heerenveen wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo’s van de club en JAKO staan. De kousen van het nieuwe uittenue zijn zwart.

Dit jaar staan de namen van de spelers niet meer op de achterkant van het shirt staan, maar op de voorkant met een borstnummer. De achterkant van het thuisshirt bevat dit jaar geen wit vlak, maar juist een blauw vlak, waarin witte rugnummers staan. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe shirts, waarin vanaf dit seizoen spelers als Thorsby, Kobayashi, Pieri, Vlap, Zeneli, Schaars, Lammers en nog meer sterspelers spelen.

SC Heerenveen shirt bestellen

Het nieuwe SC Heerenveen voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 69,95 en het shirt is in ieder geval beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Heerenveen shirt in deze officiële SHOP

of deze winkel!