18 januari 2017

SC Heerenveen voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe SC Heerenveen voetbalshirts voor 2017-2018 zijn afgelopen weekend officieel gelanceerd door kledingsponsor JAKO en de Friese club. Supporters hebben jaarlijks de mogelijkheid zelf een shirt te ontwerpen en uit de mogelijke ontwerpen op een shirt te stemmen. Dit jaar zijn de shirts ontworpen door Jorrit de Boer, afkomstig uit (jawel) Groningen! Zowel het design van zijn SC Heerenveen thuisshirt als het design van zijn uitshirt viel bij de supporters van de Heerenveen in de smaak. In deze shirts speelt SC Heerenveen de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. We bespreken hieronder beide nieuwe shirts!

Wil je directe het voetbalshirt van SC Heerenveen kopen? Check het in deze SHOP

SC Heerenveen thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt voor 2017-2018 heeft het traditionele design en wordt gekenmerkt door de blauwe en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het shirt is uitgerust met drie witte banen en twee blauwe banen. Verder is het shirt uitgerust met een rechte hals met aan de onderkant een v-design en een klassieke gevouwen kraag. Uiteraard bevat het voetbalshirt van de plaatselijke SC ook dit seizoen de 7 pompebleden over de voor- en achterkant van het shirt. Het logo van JAKO staat op de rechter borst en de trademark tekens van het Duitse sportmerk staan op de schouders en mouwen. JAKO verzorgt sinds 2008 de tenues en trainingskleding van de Friezen. De linker borst bevat het iconische logo en op het midden staat sponsor GROENLEVEN, welke sinds dit seizoen hoofdsponsor is. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

Sc -heerenveen -shirt -2017-2018

SC Heerenveen uit shirt en tenue 2017-2018

Het SC Heerenveen uitshirt voor 2017-2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode en helder rode verticale banen over het shirt. Verder bevat dit shirt hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt. Dit betekent dat dit shirt ook een rechte hals bevat met daaronder een v-design. Daarnaast is het trikot uitgerust met een gevouwen kraag in het wit. De logo's van JAKO, de club en sponsor GROENLEVEN staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en overwegend rode kousen.

SC Heerenveen shirt en tenue kopen

De nieuwe SC Heerenveen shirts en tenues voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande (online) shop(s) voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 59,95 en voor volwassenen € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer of van sterren als Ödegard, Larsson, Ghoonchannejhad, Kobayashi, Schaars, Zeneli of andere sterren. Of check het overzicht van beschikbare SC Heerenveen producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Heerenveen shirt in deze officiële SHOP