13 april 2016

SC Heerenveen voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe shirts van SC Heerenveen voor 2016-2017 zijn inmiddels ook al officieel gelanceerd door kledingsponsor JAKO en de Friese club. Zoals bijna altijd het geval is, krijgen fans de mogelijkheid zelf een design voor het nieuwe thuisshirt of uitshirt in te sturen, waarna door de supporters gestemd mag worden wat het beste design geworden. Dit is inmiddels gebeurd. Voor het thuisshirt kreeg de club 110 inzendingen en voor het uitshirt 281. Dit aantal werd door de club teruggebracht naar zes thuisshirts en zes uitshirts. Zowel het design van het nieuwe thuisshirt als van het nieuwe uitshirt van de club kwam van de hand van Albert Hoekstra. In deze nieuwe shirts speelt SC Heerenveen de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2016-2017. We bespreken hieronder het design van de nieuwe shirts.

SC Heerenveen thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt voor 2016-2017, waarin de club de wedstrijden in het Abe Lenstra Stadion speelt, wordt zoals altijd gekenmerkt door de witte en blauwe verticale banen over het voetbalshirt. De voorkant van het shirt bevat drie verticale witte banen en twee verticale blauwe banen. Verder is het shirt uitgerust met de zeven pompebleden, afkomstig uit de Friese vlag. Verder is het nieuwe Heerenveen voetbalshirt uitgerust met een ronde hals met daaronder een klein blauw v-design. Bovendien is het shirt uitgerust met een gevouwen kraag. De mouwen van het shirt zijn geheel blauw en op de rechter mouw prijkt traditiegetrouw de Eredivisie badge. De rechter borst van het SC Heerenveen shirt is uitgerust met het logo van de Duitse kledingsponsor JAKO. Het merk is al sinds 2008 verbonden aan de Friese club. De andere borst bevat het logo van de club en hoofdsponsor GroenLeven Zonne-energie versiert het midden van het shirt. Het energiebedrijf is sinds 2016-2017 de nieuwe hoofdsponsor van de club uit het Noorden van het land. Het bedrijf heeft UNIVÉ VERZEKERINGEN vervangen dat sinds 2003 hoofdsponsor van de club was. Verder bevat het shirt nog een witte lijn aan de onderkant. Het nieuwe thuistenue van Heerenveen wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe details.

SC Heerenveen uitshirt 2016-2017

Het nieuwe SC Heerenveen uitshirt voor 2016-2017 heeft vrijwel hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt. Dit shirt is echter geheel navy blauw en bevat een helder blauwe ronde hals met v-design en een helder blauwe gevouwen kraag. Deze kleuren komen ook weer terug in de brede bies aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de onderkant van het shirt. De logo's van JAKO, GroenLeven Zonne-energie en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw short met helder blauwe accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe SC Heerenveen shirts, die gedragen worden door spelers als Zeneli, Larsson, van den Berg, Larsson of andere spelers.

SC Heerenveen voetbalshirt kopen

Het nieuwe SC Heerenveen shirt heeft vrijwel altijd een prijs van € 70,- voor volwassenen en € 65,- voor kinderen en kan je in onderstaande shops kopen. Uiteraard is het daar ook mogelijk je Heerenveen voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële printing van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Check hiernaast of hieronder de beschikbare voetbalshirts van de Friese club of vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste SC Heerenveen shirt hier

of in deze shop!


Heerenveen -shirt -2016-2017-thuis

SC-Heerenveen -voetbalshirts -2016-2017