SC Heerenveen 3e voetbalshirt 2019-2020

SC Heerenveen hebben deze week als opwarmertje voor het nieuwe thuisshirt en uitshirt een alternatief uitshirt of 3e shirt gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Johnny Jansen een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is JAKO weer kledingsponsor van de Friese club. Deze functie heeft het merk al sinds 2008 en dit contract loopt in ieder geval nog tot 2022.

Blauw SC Heerenveen 3e shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe SC Heerenveen 3e shirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door een standaard template van kledingsponsor JAKO, namelijk het Competition template van het merk. Het shirt heeft een half-om-half design. De rechterkant van het tenue heeft een lichtere tint blauw dan de andere kant van het shirt. Beide delen worden van elkaar gescheiden door zigzagstrepen. Verder bevat het tenue een rechte hals met een v-design en een gevouwen kraag met een subtiele witte lijn. De mouwen zijn ook geheel blauw met aan de onderkant een subtiele witte lijn. Op de borst staan de logo’s van de club en JAKO. De trademark tekens van het Duitse sportmerk staan op de mouwen en op het midden van het tenue staat KIKA als ‘’sponsor.’’ Het SC Heerenveen derde tenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe band. De kousen zijn aan de bovenkant blauw met twee witte banen. De onderkant van de kousen zijn zwart. Het nieuwe SC Heerenveen derde tenue wordt door de club gedragen in de seizoensouverture tegen Heracles. In deze wedstrijd zij onder andere spelers als Odgaard, Faik, Van Bergen, Rienstra, Floranus, Woudenberg en andere spelers in dit tenue te zien. Binnen een week worden ook het nieuwe Heerenveen thuisshirt en uitshirt voor 2019-20 bekend gemaakt.

SC Heerenveen shirt bestellen

Dit tenue is tot 1 september exclusief beschikbaar in de clubshop van de Friese club. De andere tenues voor 2019-20 kan je vanaf medio augustus/september bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 69,95 en het shirt is in ieder geval beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Heerenveen shirt in deze officiële SHOP

of deze winkel!