San Marino voetbalshirts 2022-2024

De nationale voetbalbond van San Marino en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe San Marino voetbalshirts 2022-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het San Marinees voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. Het nationale elftal draagt deze tenues ook tijdens de Nations League wedstrijden in de periode 2022-2024. Vanaf dit jaar is Errea de kledingsponsor van San Marino. De deal met Errea is onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden ondersteund worden bij de aankleding van de nationale elftallen. Het contract tussen de UEFA en Errea loopt in ieder geval tot de zomer van 2026.

San Marino thuisshirt 2022-2024

Het San Marino thuisshirt 2022-2024 is overwegend lichtblauw en bevat een sublimatieprint van de contouren van het logo van de voetbalbond. Deze blokken staan symbool voor de drie torens (Guaita, Cesta en Montale), die symbool staan voor de oudste republiek van Europa: San Marino. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een witte band. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn wit. De binnenkant van de hals bevat een speciale tekst: “l’antica terra della libertà” (Het oude land van vrijheid). De zijkanten van het tenue zijn bovendien uitgerust met witte meshpanelen. Op de borst staan de logo's van Errea en de voetbalbond, de FSGC (Federazione Sammarinese Giuoco Calcio). Het San Marino thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje, welke dezelfde sublimatieprint als het voetbalshirt bevat. De band aan de onderkant van het voetbalbroekje is wit. De kousen van het thuistenue heeft dezelfde kleurencombinatie.

San Marino uitshirts 2022-2024

Het San Marino uitshirt 2022-2024 is navy blauw en bevat een all-over print van geometrische vormen. Dit patroon is een verwijzing naar muur- en plafondschilderingen (fresco's) in de raadzaal van het openbare paleis van San Marino. Het uittenue is verder uitgerust met lichtblauwe details. De ronde hals bevat een lichtblauwe band en dit is ook de kleur van de biesjes en de meshpanelen op de zijkanten van het voetbalshirt. De logo's van de nationale voetbalbond en Errea staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de tekst aan de binnenkant van de kraag. Het San Marino uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met lichtblauwe accenten. San Marino draagt in sommige wedstrijden een wit uitshirt. Het San Marino 3e voetbalshirt 2022-2024 heeft hetzelfde template als het andere uitshirt, maar is wit met lichtblauwe details. Dit tenue bevat namelijk dezelfde all-over print en details als het donkerblauwe uitshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met lichtblauwe accenten. Zoals alle tenues van Errea zijn de San Marino voetbalshirts 2022-2024 uitgerust met de Ti-energy® technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de San Marino voetbalshirts 2022-2024, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Felippo Berardo, Filippo Fabbri, Nicola Nanni, Dante Rossi, Davide Somoncini, Matteo Vitaioli, Palazzi en nog meer spelers.

San Marino voetbalshirt bestellen

De nieuwe San Marino voetbalshirts 2022-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels vind je ook de voetbalshirts van andere landen die deel uit maken van het UEFA Kit Assistence Scheme (Andorra, Cyprus, Faroer Eilanden, Liechtenstein, Luxemburg, Malta & Wit Rusland). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het San Marino voetbalshirt altijd in deze winkel! 

 

San Marino thuisshirt 2022-2024

 

San Marino uitshirt 2022-2024