9 juli 2018

Sampdoria voetbalshirts 2018-2019

Afgelopen week zijn de nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Sampdoria officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Joma en de shirts worden gedragen in het seizoen 2018-2019. In dit nieuwe shirt speelt de club uit Genua de Serie A en Coppa Italia wedstrijden. De thuiswedstrijden worden door het keurkorps van trainer Giampaolo gespeeld in het Stadio Luigi Ferraris. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 40.000 supporters. Deze toeschouwers hebben afgelopen seizoen kunnen zien hoe UC Sampdoria op een 10e plaats eindigde in de Serie A. De Italiaanse middenmoter gaat er aankomend seizoen, in de nieuwe shirts, alles aan doen om Europees voetbal te behalen. De laatste keer dat dat lukte was in het seizoen 2010/2011. Dat seizoen werd dan ook de Champions League gehaald. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Sampdoria? Check de details hieronder!

Sampdoria thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als ieder jaar is het thuisshirt van de Italiaanse club blauw van kleur. Het nieuwe thuisshirt van Sampdoria lijkt erg op het shirt van afgelopen seizoen. Het thuisshirt wordt al vele haren gekenmerkt door twee witte banen en de rode en zwarte verticale baan over het midden van het shirt. In het midden van deze banen bevindt zich het Sint George kruis. Dit seizoen is het shirt uitgerust met een klassieke kraag. Dit geeft een retro idee aan het shirt. Op de rechterkant van de borst is het logo van Joma te zien. Dit logo staat ook op de mouwen van het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club. Net als afgelopen seizoen staat het logo van de Italiaanse club niet op de linkerborst maar op de linkermouw. Op beide mouwen staat geschreven ‘’Genoa 12 August 1946’’ Dit is de oprichtingsdatum van de Italiaanse club. De tekst aan de binnenkant van het shirt mag natuurlijk ook niet ontbreken. ‘’La maglia piu bella del mondo’’ (Het mooiste shirt van de wereld) staat hier namelijk geschreven. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen.

Sampdoria uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Sampdoria is net als vorig jaar wit van kleur. Vorig jaar werd het shirt versierd met blauwe, witte, rode en zwarte banen over shirt in horizontale richting. Ook dit seizoen zijn deze kleuren lijnen gebruikt voor het uitshirt. Echter staan ze deze keer op de linkerkant van het shirt, in verticale richting. De kraag van het shirt is een polo kraag, zelfs uitgerust met knoop. Op de mouwen van het shirt staat het logo van Sampdoria en het logo van de Spaanse kledingsponsor Joma. Joma is sinds afgelopen seizoen de sponsor van de Italiaanse club. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Joma. Terwijl op de linkerkant van de borst het Sint George kruis. Deze staat tussen de verticale banen. Aan de binnenkant van het uitshirt staat dezelfde tekst als in het thuisshirt. La maglia piu bella del mondo. Het nieuwe uittenue van Sampdoria is compleet wit. Ook de broek en de kousen van het nieuwe tenue zijn wit van kleur.

Sampdoria 3e wedstrijdshirt

Een Italiaanse club zou een Italiaanse club niet zijn wanneer er ook nog een schitterend 3e retroshirt gelanceerd wordt. Het 3e wedstrijdshirt van Sampdoria is een schitterend zwart retro shirt. De kraag bevat zelfs nog touwtjes! De kleuren van Sampdoria staan net als bij het uitshirt in verticale richting op het shirt. Echter staan deze op de rechterkant van het shirt. In het midden van de borst is het logo van Joma te vinden. Terwijl een retro clubwapen op de linkerkant van de borst prijkt. Ook in de kraag van het nieuwe 3e shirt staat geschreven dat het, het mooiste shirt van de wereld is.

Sampdoria voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Sampdoria zijn vanaf medio augustus 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Italiaanse club. Ben je opzoek naar andere producten van de Italiaanse club, check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Sampdoria voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

of bestel goedkope fan t-shirts en hoodies van Sampdoria in deze winkel!