16 juli 2016

Sampdoria voetbalshirts 2016-2017

Sampdoria en JOMA hebben de nieuwe shirts voor 2016-2017 bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Sampdoria de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. Sampdoria eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plaats in de Serie A, waardoor het komend seizoen opnieuw op het hoogste niveau in Italië aanwezig is. Het Spaanse sportmerk JOMA is kledingsponsor van de Italianen. Deze functie vervult het merk sinds 2015. Vandaag zijn zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt gelanceerd. We bespreken ze allebei.

Sampdoria thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Sampdoria shirt voor 2016-2017 heeft het kenmerkende design. Het thuisshirt is overwegend blauw. Daarnaast bevat het shirt de iconische banen over de borst. Hier bevinden zich twee witte banen, een rode en zwarte baan. Op het midden van deze banen staat het St. George kruis. Het St. George kruis is het embleem van de stad Genoa, de stad waarin het stadion van de club gelegen is, het Stadio Luigi Ferraris. De blauwe, zwarte en witte banen komen ook terug in de v-hals van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de rechter borst staat het logo van JOMA en de trademark tekens van het merk komen terug op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de Italiaanse club. Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een speciaal details. Hierin staat de leus van de club: ''SOLO La Sampdoria'' (Alleen Sampdoria). De achterkant van het shirt bevat in een stijlvol lettertype de naam van de club: US Sampdoria. Het nieuwe Sampdoria thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant de strepen in de clubkleuren van de club. Op de shorts staan ook de logo's van de club en de kledingsponsor. De kousen zijn overwegend blauw en bevatten aan de bovenkant de rode, witte en zwarte banen. Bovendien staan het oprichtingsjaar (1946), de naam van de club en Joma op de sokken.

Sampdoria uit shirt en tenue 2016-2017

Het uitshirt van Sampdoria is zoals altijd overwegend wit en bevat een stijlvolle y-hals. Bovendien wordt het shirt gekenmerkt door de verfachtige strepen in het blauw, rood en zwart over het midden van het shirt. Dit zijn ook de kleuren die terug komen in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en JOMA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de leus van de club en het St. George kruis. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw short met aan de onderkant van de pijpen witte en rode strepen. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant blauwe, rode en witte strepen. Ook hierop staan de namen van de kledingsponsor en de club.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Sampdoria voetbalshirt, waarin sterren als Cassano, Soriano, Martins, Alvarez, Quagliarella en andere sterren komend seizoen schitteren.

Sampdoria voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sampdoria shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Sampdoria laten voorzien van een eigen naam en nummer. Of check hier ook andere merchandising van de Italiaanse club!

Koop het nieuwe shirt en trainingspak in deze SAMPDORIA STORE 

of in deze SAMPDORIA SHOP!

of deze officiële voetbalshop!


Sampdoria -thuisshirt -2016-2017

Sampdoria -uitshirt -2016-2017