Het nieuwe Sampdoria thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door Sampdoria en de nieuwe kledingsponsor JOMA. In deze voetbalshirts speelt Sampdoria de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2015-2016. Sampdoria speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Luigi Ferraris in Genoa. Vorig seizoen is Sampdoria als zevende geëindigd in de Serie A. Vanaf dit seizoen is het Spaanse merk Joma kledingsponsor van Sampdoria. Het merk vervangt Kappa als kledingsponsor. In dit blog bespreken we het design van de nieuwe Sampdoria voetbalshirts.

Sampdoria thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Sampdoria thuisshirt 2015-2016 is zoals altijd overwegend blauw en bevat een klassieke henley collar met aan de bovenkant een subtiele rode en witte lijn. Verder wordt het shirt uiteraard gekenmerkt door de twee witte banen en de rode en zwarte baan over de borst. In deze banen staat het St. George kruis. Het St. George kruis is het embleem van de stad Genoa. De linker borst bevat het logo van de club en de rechter schouder en de mouwen bevatten het logo en de trademark tekens van kledingsponsor JOMA. Verder bevat de achterkant van het nieuwe Sampdoria voetbalshirt de naam van de club op de achterkant van het shirt. Het nieuwe Sampdoria thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen subtiele lijntjes in de clubkleuren van Sampdoria. Ook de logo's van de club en Joma zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe Sampdoria thuistenue 2015-2016 hebben een combinatie van blauw, wit, rood en zwart.

Sampdoria uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Sampdoria uitshirt 2015-2016 heeft ook een klassiek design en is overwegend wit. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met een klassieke henley collar met aan de achterkant en aan de onderkant van de mouwen de rode en blauwe lijntjes uit de clubkleuren van Sampdoria. Onder de henley collar staat het St. George kruis en de linker borst bevat het logo van de club. Het logo van JOMA staat op de rechter schouder en de mouwen. Ook de achterkant van het uitshirt is uitgerust met de naam van de club: US Sampdoria. Het nieuwe Sampdoria uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen de rode, witte en zwarte lijn. De kousen zijn overwegend wit met blauwe details.

Sampdoria 3e shirt 2015-2016

Ook heeft Sampdoria dit seizoen een 3e shirt. In dit voetbalshirt speelt Sampdoria vooral de Coppa Italia uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Het 3e voetbalshirt van de club is overwegend geel en bevat een blauwe v-hals en gevouwen kraag. Verder wordt het 3e shirt gekenmerkt door de twee blauwe, twee witte, de rode en zwarte verticale banen over de rechterkant van het shirt. Op het mdiden van de borst staat het Sint George kruis en de linker mouw bevat het logo van de club. De mouwen bevatten aan de onderkant nog een blauwe lijn. Het nieuwe 3e tenue van Sampdoria wordt gecompleteerd door een geel broekje met aan de zijkanten strepen in de clubkleuren van Sampdoria. De kousen van dit tenue zijn ook overwegend geel. Check hieronder de foto's van de nieuwe Sampdoria voetbalshirts, waarin sterren als Soriano, Eder, Muriel, Palombo en Barreto schitteren tijdens 2015-2016.

Sampdoria voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Sampdoria thuisshirt, uitshirt en 3e shirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Sampdoria shop of in  de online voetbalshop van Subside Sports voor een bedrag van € 74,95 in volwassen maten. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Check daar ook nog meer nieuwe Serie A voetbalshirts! Of check het overzicht met beschikbare Sampdoria producten hiernaast of hieronder. Directe levering!



Sampdoria -thuisshirt -2015-2016Sampdoria -uitshirt -2015-2016
Sampdoria -3e -shirt -2015-2016