10 augustus 2016

Sampdoria 3e shirt 2016-2017

Sampdoria en JOMA hebben een nieuw 3e shirt gelanceerd. In dit 3e shirt speelt Sampdoria een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende 2016-2017. De lancering van het nieuwe 3e shirt van de club uit Genoa volgt op de lancering van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club eerder deze zomer. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Luigi Ferraris eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plaats, waardoor het komend seizoen weer actief is op het hoogste niveau van Italië. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe shirt van ''Blucerchiati''.

Licht blauw Sampdoria 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe shirt van Sampdoria is overwegend licht blauw en de clubkleuren van de Italianen komen vooral terug in de de banen aan de zijkanten van het shirt. De zijkanten van het shirt zijn namelijk uitgerust met strepen in de clubkleuren: blauw/wit/rood. De linker borst bevat een vintage embleem van de club. Dit betreft het logo welke de club had bij de oprichting in 1946. Dit logo wordt komend seizoen alleen op het 3e shirt gedragen ter ere van het 70 jarig bestaan van de club dit jaar. Verder bevat het shirt een klassieke y-hals. Het logo van kledingsponsor JOMA staat in het blauw op de rechter borst. De trademark tekens van het Spaanse merk staan op de schouders en mouwen. JOMA is sinds 2015 kledingsponsor van de Italiaanse club. Zowel de binnenkant als de achterkant van de kraag is uitgerust met een speciaal detail. De binnenkant van het shirt bevat de leus van de club: ''SOLO La Sampdoria'' (Alleen Sampdoria). De achterkant van het shirt bevat in een stijlvol lettertype de naam van de club: US Sampdoria. Het nieuwe tenue van Sampdoria wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met ook weer details in de clubkleuren van de Italiaanse club. Dit shirt werd vanavond voor het eerst gedragen in de 51ste editie van de Joan Gamper Cup in Camp Nou in Barcelona. Deze wedstrijd werd met 3-2 gewonnen door Barcelona. 

Check hieronder de foto's van het nieuwe Sampdoria voetbalshirt, waarin sterren als Cassano, Soriano, Martins, Alvarez, Quagliarella en andere sterren komend seizoen schitteren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club! 

Sampdoria voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sampdoria shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Sampdoria laten voorzien van een eigen naam en nummer. Of check hier ook andere merchandising van de Italiaanse club!

Koop het nieuwe shirt en trainingspak in deze SAMPDORIA STORE 

of in deze SAMPDORIA SHOP!

Sampdoria -3e -shirt -2016-2017