Het nieuwe Rusland uitshirt 2012/2013 is officieel bekend gemaakt door de Russische voetbalbond en teamkledingsponsor adidas. In dit voetbalshirt speelt het nationale voetbalelftal van Rusland tijdens Euro 2012 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Het Rusland uitshirt heeft hetzelfde design als het Euro 2012 thuisshirt. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt dit jaar gekenmerkt door de diagonale witte, blauwe en rode banen over de voorkant van het shirt. Dit zijn tevens de kleuren van de Russische vlag.

Het Rusland shirt heeft verder een rode ronde kraag en rode Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Het logo van Adidas staat bovendien op het midden van de borst en het logo van de Russische voetbalbond FFU (Football Federation of USSR) staat op de andere borst.

Het Rusland uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode adidas trademark strepen, inclusief FFU & adidas logo op de pijpen. De kousen zijn bovendien overwegend wit met rode en blauwe details. Het Rusland tenue is uiteraard voorzien van de Adidas Climacool Technology. In het nieuwe tenue schitteren de sterren van Rusland tijdens het EK. Check hieronder de foto's van het nieuwe Rusland Euro 2012 uitshirt. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de Rusland trainingskleding, trainingspakken, tenues en retro shirts. Officiële bedrukking is bovendien mogelijk!

Koop het hier!

Rusland uitshirt Euro 2012

 

Rusland Euro 2012 shirt uit