Roze Paris Saint Germain trainingspak 2021 Jordan

Roze is het thema van de nieuwe Paris Saint Germain X Jordan Brand collectie en dus hebben Paris Saint Germain en Jordan nu ook een roze Paris Saint Germain trainingspak gepresenteerd. Dit trainingspak wordt door het team van trainer Mauricio Pochettino gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot en met mei 2021. Dit betreft direct ook het laatste PSG trainingspak van dit seizoen. Pas medio juni wordt de nieuwe collectie voor 2021-2022 uitgebracht. 

Wit/roze/zwart Paris Saint Germain training sweater en trainingsbroek 2021

Het nieuwe Paris Saint Germain Jordan trainingspak 2021 is overigens niet geheel roze. Alleen de mouwen van de Paris Saint Germain training sweater zijn namelijk roze. Dit is ook de kleur van het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021 en symboliseert de creativiteit en de vooruitstrevendheid van de Franse grootmacht. De body van de training top is wit met zwarte accenten. Zo is de rits van de semi-hoge hals zwart en prijkt ook het logo van hoofdsponsor ALL op het midden van de training top in het zwart. Op de nieuwe trainingslijn van Paris Saint Germain staat komend half jaar niet het logo van Nike, maar de jumpman van Jordan Brand. Het basketbalmerk is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en heeft sinds 2018 een overeenkomst met de Parijzenaren. Dit contract werd onlangs verlengd tot de zomer van 2022.  Het Jordan logo staat dit jaar niet op de rechterborst van de training top, maar is verplaatst naar de linkerborst. Dit logo prijkt boven het logo van de club, welke een combinatie van zwart en roze is. De Paris Saint Germain training sweater 2021 heeft verder alle kenmerken van het nieuwe template dat Nike dit seizoen voor de trainingspakken gebruikt. Zo zijn de mouwen uitgerust met een design van golven en stippen. Uiteraard bevatten de mouwen aan de onderkant weer duimgaten, wat ervoor zorgt dat de sweater strak om het lichaam valt. Aan de onderkant van de linkermouw is de naam van de stad verwerkt: PARIS. De trainingstrui is aan de achterkant weer iets langer en dit biedt de optimale bescherming.

Het Paris Saint Germain trainingspak 2021 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met daarop roze logo's van Jordan Brand en de club. Rondom de zakken bevindt zich een driehoek, waarin dezelfde golven zijn verwerkt als op de mouwen van de trainingstrui. Verder hebben de trainingsbroeken van Paris Saint Germain dit seizoen weer de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant is voorzien van een tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. De onderkant van de pijpen hebben enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard heeft de Paris Saint Germain trainingsbroek ook weer een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. De trainingspakken zijn door Nike/Jordan Brand weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de optimale verkoeling en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het roze Paris Saint Germain trainingspak 2021 van Jordan Brand, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Neymar, Mbappé, Icardi, Kean, Rafinha, Di Maria, Silva, Kimpembe, Bakker, Verratti, Florenzi, Herrera en nog meer spelers of check het Paris Saint Germain trainingspak 2020-2021

Roze Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het roze Paris Saint Germain trainingspak 2020-2021 kun je pas vanaf juli/augustus bestellen. De prijzen van de training tops en trainingsbroeken zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de PSG training top en trainingsbroek € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn beide items € 54,95. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain trainingspak in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

Roze Paris Saint Germain training sweater 2021

zwart/roze Paris Saint Germain trainingsbroek