6 januari 2021

Roze Paris Saint Germain 4de voetbalshirt 2021 uitgelekt

Paris Saint Germain en Jordan Brand lanceren, evenals vorig seizoen, weer een 4e voetbalshirt. Dit voetbalshirt wordt door de Franse kampioen waarschijnlijk gedragen in een aantal Champions League en Ligue 1 wedstrijden vanaf eind deze maand tot het einde van het seizoen 2020-2021. Dit nieuwe Paris Saint Germain voetbalshirt wordt namelijk op 29 januari door de club en Jordan Brand gepresenteerd. Ook dit seizoen is het basketbalmerk weer verantwoordelijk voor het design van het vierde tenue van de Parijzenaren. Sinds 2018 heeft het merk dat onderdeel is van het merkenportfolio van Nike Inc een samenwerkingsverband met Paris. Het contract loopt nog tot de zomer van 2022.

Roze Paris Saint Germain tenue 2021

Het nieuwe Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022 wordt naar verluid overwegend roze en bevat een speciale iriserende print in het roze en blauw. Voor degenen die niet bekend zijn met iriseren, iriserende kleuren zijn het gevolg van breking van het licht in of aan het oppervlak van een voorwerp dat bestaat uit verschillende lagen met verschillende brekingsindices. Het effect heeft wat weg van de kleuren van de regenboog of een zeepbel. Dit effect is dus ook waarschijnlijk aanwezig op het nieuwe voetbalshirt van Paris Saint Germain en symboliseert waarschijnlijk het Parijse nachtleven. Verder lijken alle logo's op het nieuwe Paris Saint Germain voetbalshirt zwart te zijn. Het Jordan Brand logo op de borst is zwart en hetzelfde geldt voor het logo van ALL (All Accor Live Limitles) op het midden van het tenue. De hotelketen is sinds de zomer van 2019 hoofdsponsor van de club van trainer Mauricio Pochettino en beide partijen hebben een langjarige deal. De badge van Paris Saint Germain op de linkerborst van het voetbalshirt is zwart en hierin is ook weer een iriserend effect verwerkt. Verder heeft het tenue een brede, zwarte V-hals met aan de binnenkant de naam van de stad. De jumpman van Jordan Brand fungeert daarbij als letter A. Het nieuwe Paris Saint Germaine vierde voetbalshirt wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met daarop roze logo's van de club en Nike. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Paris Saint Germain tenue. 

Of dit ook daadwerkelijk het nieuwe Paris Saint Germain tenue wordt, is nog even afwachten. Zeker is dat Jordan Brand en de club eind deze maand een nieuw tenue lanceren, evenals een nieuwe trainingslijn. Paris Saint Germain heeft dit seizoen al een drietal voetbalshirts, namelijk het thuisshirt, het uitshirt en 3e shirt. Check hieronder nog een afbeelding van het uitgelekte voetbalshirt.

Paris Saint Germain voetbalshirt bestellen

Dit voetbalshirt kun je pas na de officiële lancering van het tenue bestellen. Ben je op zoek naar andere Paris Saint Germain tenues? Check het in de onderstaande webshops. Hier vind je ook de PSG trainingskleding en andere Paris Saint Germain merchandising.

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt in de Paris Saint Germain fanshop!  (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)

of de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel!