13 september 2018

Roze en blauw trainingsshirt voor Barcelona in Champions League 2018-2019

Barcelona speelt dit jaar voor het vijftiende jaar achtereen in de Champions League en heeft de ‘’Cup met de grote oren’’ maar liefst vijf keer op haar conto staan! Bij vier van deze cups was Nike kledingsponsor van de club. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van Barcelona en beide partijen vieren dit jaar dus hun 20 jarige samenwerking! Tegelijkertijd met het nieuwe 3e shirt van de Spaanse kampioen lanceerde Nike een speciale trainingscollectie voor de wedstrijden in het miljardenbal. Deze trainingscollectie mag met recht één van de vetste Nike collecties van Barcelona genoemd worden. We bespreken hieronder het nieuwe Barcelona trainingsshirt en warming-up shirt in de Champions League.

Roze Barcelona trainingsshirt 2018-2019

Het nieuwe, roze Barcelona trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League. Het shirt heeft in vergelijking met de eerder uitgebrachte trainingsshirts een iets andere template. Het shirt is, evenals het 3e shirt van Barcelona, geheel roze en bevat een all-over print van vakken met daarin golvende lijnen, die kris kras door elkaar heen lopen. Dit patroon staat zowel op de voorkant als de achterkant van het training shirt van Barcelona. Nieuw aan het shirt is ook een detail op de achterkant van het shirt. De onderkant van het shirt bevat een reflecterend, zilveren label, waarin de initialen van de club (FCB) en het oprichtingsjaar van de club (1899) staat. Ook de logo’s van de club en Nike op de borst zijn zilver. Verder heeft het shirt dezelfde kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt bevat een crew neck en over de mouwen loopt een taping in het bordeaux rood.

Barcelona Champions League warming-up shirt 2018-2019

Het trainingsshirt heeft een wat moderner design dan het warming-up shirt. Deze pre-match top wordt gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League gedurende 2018-2019. In de voorbereiding op de wedstrijden tegen PSV, Inter Milan en Tottenham Hotspur zien we sterren als Messi, Coutinho, Dembele, Suarez, Vidal, Rakitic en andere sterspelers van de club in ieder geval in dit shirt. Dit shirt is deels een ode aan één van de clubkleuren van Barcelona en deels een ode aan de Senyara vlag, de vlag van Catalonië. Het shirt is namelijk navy blauw met dunne, rode en gele verticale banen over het midden. Dit shirt bevat ook de logo’s van Nike, de club, RAKUTEN en BEKO.

Deze nieuwe trainingstenues kunnen perfect gecombineerd worden met het trainingsbroekje van Barcelona. Bij het roze trainingsshirt pas perfect het roze trainingsbroekje en bij het warming-up shirt het blauwe broekje. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts en check ook het vette, roze Champions League trainingspak van Barcelona!

Barcelona Champions League trainingsshirt bestellen

De nieuwe Barcelona Champions League trainingsshirts kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Beide items zijn voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 50,-. Deze shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL voor volwassenen en de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176! Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check het hieronder of hiernaast!

Bestel je Barcelona trainingsshirt vanaf nu in de ONLINE NIKE SHOP