Royal Antwerp FC voetbalshirts 2019-2020

Royal Antwerp FC en kledingsponsor JAKO hebben in juli de nieuwe voetbalshirts van de club al bekend gemaakt. De tegenstander van AZ in de play-offs van de Europa League speelt in deze nieuwe tenues de Jupiler Pro League, beker en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen heeft de club uit Antwerpen weer drie verschillende tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor van Royal Antwerp en afgelopen zomer werd het contract met drie jaar verlengd, waardoor JAKO tot 2021-2022 nog zeker verantwoordelijk is voor de productie van de voetbalshirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Bosuilstadion.

Royal Antwerp thuisshirt 2019-2020

Het Royal Antwerp thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend rood met gouden details. De ronde hals is goud en ook een band aan de onderkant van de mouwen is goud. Hetzelfde geldt voor het JAKO logo op de rechterborst en de trademark tekens van het Duitse sportmerk op de schouders en mouwen. Deze gouden details verwijzen naar het 140 jarig bestaan van ‘’The Great Old’’ in 2020. De club van trainer Bölöni werd namelijk in 1880 als cricketclub opgericht. De linkerborst bevat het embleem van de club, welke nummer 1 bevat. Dit is het stamnummer van Royal Antwerp. Bij het toekennen van de stamnummers in 1926 was Antwerp de oudste nog bestaande club van België, waardoor het bij de KBVB aangesloten is met nummer 1.  Op de tenues staan ook de logo’s van sponsoren Ghelaco, Golden Palace Casino en Heylen Vastgoed. De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek ook de initialen van de Belgische club: RAFC. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met gouden accenten.

Royal Antwerp FC uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Royal Antwerp FC uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en heeft ook gouden details. Het uitshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt en dit betekent dat alle logo’s en details op dezelfde plek staan als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met gouden details. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van Royal Antwerp heeft een ander template. Dit tenue heeft een donkerblauwe body en gouden mouwen. Alle logo’s op het 3e voetbalshirt van Antwerp zijn goud. Het tenue bevat bovendien een ronde hals en wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbokani, Refaelov, Haroun, Hairemans, Yatabaré, Opare en nog meer sterspelers.

Royal Antwerp FC voetbalshirt kopen

De nieuwe Royal Antwerp FC tenues zijn alleen te koop in de stad of in de online shop van de club. Wil je echter nostalgische shirts of een boek over het stadion van de club kopen? Check het dan in de onderstaande online winkel. Directe levering gegarandeerd!

Koop je FC Antwerp merchandising in DEZE SHOP!