Royal Antwerp FC voetbalshirts 2020-2021

Royal Antwerp FC en kledingsponsor JAKO hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Antwerpen de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. Sinds het seizoen 2016-2017 is JAKO kledingsponsor van Royal Antwerp en ook dit seizoen is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor de productie van de tenues van ‘’The Great Old.’’ Het contract tussen beide partijen duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2022.

Royal Antwerp thuisshirt 2020-2021

De nieuwe Royal Antwerp FC zijn een eerbetoon aan het 100 jarig bestaan van de club Royal Antwerp FC. De Belgische club is in 1880 opgericht, maar kreeg in 1920 de Koninklijke titel, waardoor de naam veranderde in Royal Antwerp FC. Het thuisshirt is overwegend rood en heeft een ronde hals. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en hierin is de naam van de club verwerkt. Ook in de hals bevindt zich een detail. Hierin zijn in het goud de jaartallen 1920 en 2020 verwerkt. Daartussen prijkt een gouden kroontje. Ook het logo van JAKO op de rechterborst is goud. Het clublogo prijkt op de linkerborst en op de voorkant van het tenue staan ook de logo’s van Golden Palace Casino en hoofdsponsor Ghelamco. In de nek op de achterkant van het tenue staat de tekst: ‘’100 Years of Royal Football.’’ De achterkant van  de tenues bevat ook de logo’s van sponsoren Heylen Vastgoed en GoldenPalace Sports. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met ter hoogte van het midden een witte band.

Royal Antwerp FC uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Alle tenues van Royal Antwerp FC hebben dit seizoen hetzelfde template. De club van trainer Ivan Leko heeft dit seizoen twee verschillende uittenues. Het reguliere uitshirt is wit met aan de onderkant van de mouwen een rode band. Ook dit tenue bevat een ronde hals. Verder staan de logo’s van alle sponsoren en de club op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de details. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met een rode band. Royal Antwerp draagt dit seizoen ook een donkerblauw uitshirt. Dit tenue is voorzien van gouden details. De band aan de onderkant van de mouwen is goud en ook het clubembleem is goud. Verder heeft dit tenue dezelfde kenmerken als de andere twee voetbalshirts. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en dito kousen met een gouden band.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van de oudste voetbalclub van België, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbokani, Zé, Refaelov, Miyoshi, Haroun, Verstraete, Buta en nog meer spelers.

De FC Antwerp voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het dan in deze winkel! 

Royal Antwerp FC thuisshirt 2020-2021

Royal Antwerp FC uitshirt 2020-2021

Royal Antwerp FC 3e shirt 2020-2021