Rood Ajax trainingspak 2020-2021

De nieuwe Ajax thuis trainingscollectie 2020-2021 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe Ajax thuisshirt gelanceerd door de Amsterdammers. Dit betekent dat er ook een nieuw trainingspak aan de kledinglijn van de Amsterdammers is toegevoegd. Naast het blauwe Ajax trainingspak draagt het keurkorps van trainer Erik ten Hag nu ook een rood trainingspak. Het rood/zwarte pak wordt door de spelers van Ajax alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Johan Cruyff Arena. Het andere trainingspak wordt gebruikt in aanloop naar de uitwedstrijden in 2020-2021.

Rode Ajax training sweater en trainingsbroek 2020-2021 | Het pak voor de thuiswedstrijden

Het rode Ajax trainingspak 2020-2021 heeft alle kenmerken van het nieuwe adidas Condivo 20 template. Ieder jaar introduceert adidas een standaard template, welke doorgevoerd wordt in de club trainingspakken van het nieuwe seizoen. De Ajax training sweater is dit seizoen geheel rood en bevat de drie adidas strepen alleen aan de onderkant van de mouwen. Waar deze op het blauwe trainingspak op de mouwen een andere kleur hebben, zijn deze op het nieuwe pak van Ajax wit. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adidas. Het adidas logo staat in het wit op de rechterborst en ook de badge van Ajax is wit met in het rood het logo. De drie kampioenssterren boven het embleem zijn ook wit. Verder is de Ajax trainingstrui uitgerust met de gebruikelijke, functionele kenmerken. De trainingstrui bevat een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. In combinatie met de raglanmouwen zorgt dit voor de perfecte pasvorm van de training sweater.

De trainingsbroek van het Ajax thuis trainingspak is dit seizoen geheel zwart met witte accenten. De rechterpijp bevat het logo van de Amsterdammers in het wit/zwart en op de andere pijp prijkt het adidas logo in het wit. Ook de trainingsbroek heeft verder de bekende kenmerken. De bovenkant van de trainingsbroek van Ajax is uitgerust met een tailleband, waarmee je de fit aan kunt passen. Verder heeft de broek aan de zijkanten zakken met ritsen. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is de tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name rond de kuiten en enkels strak om de benen valt en elastisch is. De onderkant van de broek bevat ook weer enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Adidas heeft de trainingspakken dit seizoen ook uitgerust met een nieuwe technologie. De adidas AeroReady technologie is de opvolger van de ClimaCool technologie en zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect pak om zowel in te trainen als om casual te dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Ajax trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Van de Beek, Blind, Tadic, Martinez,Gravenberch, Promes en nog meer sterspelers.

Rood Ajax trainingspak bestellen

Het Ajax trainingspak kun je vanaf nu bestellen. Aan de prijzen hebben de club en adidas niks veranderd. De training top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 54,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Het pak is ook dit seizoen weer beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd deze SHOP 

of deze winkel! 

Ajax training sweater 2020-2021