Ajax trainingspak 2020-2021

Na lang wachten is vandaag het nieuwe Ajax trainingspak 2020-2021 officieel gelanceerd door de Amsterdammers en kledingsponsor adidas. Het was de planning om de nieuwe trainingslijn begin mei te lanceren. Door het coronavirus is de officiële bekendmaking met een maand uitgesteld en vandaag is het dus zover! Dit blauwe Ajax trainingspak wordt door de club uit de hoofdstad gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden in 2020-2021. In de voorbereiding op de wedstrijden in de Johan Cruyff Arena dragen de spelers het rode Ajax trainingspak! 

Wil je het blauwe Ajax trainingspak direct bestellen? Dat kan vanaf nu in deze SHOP of deze winkel! 

Blauwe Ajax training sweater en trainingsbroek 2020-21

Het Ajax trainingspak 2020-2021 bestaat dit seizoen weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Zoals alle trainingspakken van adidas is het nieuwe pak van de club uit de hoofdstad qua design geïnspireerd door het Condivo 20 template van adidas. Dit komt tot uiting op een aantal designelementen van het nieuwe Ajax trainingspak. De Ajax training sweater is dit jaar overwegend blauw (door adidas MYSBLU genoemd) met zowel witte als lichtblauwe accenten. Deze lichtblauwe accenten zijn een verwijzing naar het Ajax uitshirt 2020-2021. Een kenmerk van het Condivo 20 template is dat de strepen van adidas niet meer op de schouders en mouwen van de trainingstrui staan, maar zijn verplaatst naar onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw van de Ajax training sweater zijn deze strepen wit en op de andere mouw zijn deze strepen lichtblauw. Een ander kenmerk van het Condivo template is de hoge hals met een rits tot de borst en ook dit seizoen bevatten de mouwen van de Ajax adidas training tops weer duimgaten aan de onderkant. In combinatie met de raglanmouwen zorgt dit ervoor dat de training top perfect valt om het lichaam van de spelers. Op de borst van de training sweater staan de logo's van de Amsterdammers en van adidas. Adidas is sinds 2000 kledingsponsor van de Amsterdamse voetbalclub en blijft in ieder geval tot de zomer van 2024 kledingsponsor van Ajax. Het logo van de club van trainer Erik ten Hag op de linkerborst is overwegend rood en de drie sterren boven het logo zijn wit. Het laatste kenmerk van het Condivo template is overigens het feit dat de training sweater aan de achterkant iets langer is en dit biedt natuurlijk de optimale bescherming.

De trainingsbroek van het Ajax trainingspak 2020-2021 heeft dezelfde kleur als de training top, namelijk donkerblauw. De zijkanten van de Ajax trainingsbroek zijn uitgerust met  de adidas strepen in dezelfde kleuren als op de training top. Qua functionele kenmerken hebben de trainingsbroeken van Ajax ook komend seizoen alle kenmerken van het Condivo 20 template van adi. Dit betekent dat de Ajax trainingsbroek aan de bovenkant een tailleband bevat, waarmee je zelf de fit aan kunt passen. De trainingsbroeken hebben ook dit seizoen weer een toelopende pasvorm. Dit houdt in dat de broek met name rondom de kuiten en enkels strak valt. Verder is de Ajax trainingsbroek weer voorzien van twee zakken en ter hoogte van de zakken staan weer de logo's van de club en adi. Voor het eerst is het Ajax trainingspak komend seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet/vocht en de perfecte ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het blauwe Ajax trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Blind, Tadic, Antony, Tagliafico, Van de Beek en nog meer sterspelers! 

Ajax trainingspak bestellen

Het blauwe Ajax trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van de pakken zijn het zelfde als afgelopen seizoen. De trainingstrui is voor volwassenen € 74,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en de trainingsbroek € 54,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het gehele trainingspak € 89,95! Dit betreft dan overigens wel het trainingspak met trainingsjack!  Check ook nog meer Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd deze SHOP 

of deze winkel! 

Blauw Ajax trainingspak 2020-2021