5 juni 2018

Rio Ave uitshirt 2018-2019

Vandaag is het nieuwe thuisshirt van de Portugese club Rio Ave officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike. Het Portugese Rio Ave is dit seizoen op een keurige 5e plaats geëindigd in de Portugese competitie. Dit betekent dat de Portugese club zich heeft geplaats voor de voorronde van Europa League. In dit nieuwe uitshirt gaan we de ploeg van trainer Nuno Capacho zien tijdens de wedstrijden in de Primeira Liga, de Portugese beker en tijdens de Europa League. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Rio Ave? Check de details hieronder!

Rio Ave uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt van Rio Ave van vorig seizoen was nog rood van kleur. Dit seizoen speelt de club waar José Mourinho zijn spelers carrière begon in een zwart uitshirt. Het nieuwe uitshirt van Rio Ave is gebaseerd op het Nike Park Derby II template. Dit is één van de nieuwe templates voor het seizoen 2018-2019. Het nieuwe uitshirt van Rio Ave is zwart maar valt toch goed op. Het shirt is namelijk uitgerust met een fluorerend gele strip op de schouders. Deze gele kleur komt ook terug in de biezen van de mouwen van het shirt. De kraag van het shirt is een V hals. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike. De bekende swoosh staat in het wit op het shirt. Het is het eerste jaar dat Nike de kledingsponsor is van Rio Ave. Deze verantwoordelijkheid heeft Nike overgenomen van het Duitse merk adidas. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Portugese club. Hoofdprijzen werden nog niet gewonnen door de Portugese club, wel won de club vier keer de Eerste divisie. Aankomend seizoen gaat de club wel weer Europa in. Door een schitterende 5e plaats dit seizoen in de competitie. Mag Nuno Capacho zijn mannen klaar stomen voor de voorronde van de Europa League. Bekende voetballers hebben in het verleden minuten gemaakt voor de Portugese club. Onder anderen: Fabio Coentrao, Luis Gustavo, Jan Oblak en Marvin Zeegelaar speelde voor deze club uit Vila do Conde. Net als afgelopen seizoen is ook dit seizoen Meo de trotse shirtsponsor van de Portugese club.

Het nieuwe uittenue van Rio Ave wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en fel gele kousen. Net zoals bij alle shirts van Nike wordt ook bij dit nieuwe uittenue gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Rio Ave voetbalshirt kopen

Helaas zijn de voetbalshirts van Rio Ave op dit moment nog niet de koop in Nederland. Wanneer dit wel het geval is hoort u dit van ons. In de onderstaande webshop is het wel mogelijk om de voetbalshirts te bestellen van alle top clubs in Europa. Bij deze shirts heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd

Scoor je favoriete voetbalshirt in DEZE WEBSHOP