8 juni 2017

Rio Ave thuisshirt 2017-2018

De Portugese voetbalclub Rio Ave heeft samen met kledingsponsor Adidas het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 gelanceerd. Dit shirt zal door de spelers van Rio Ave gedragen worden tijdens de thuiswedstrijden in Estádio do Rio Ave FC. Ook komend seizoen komt Rio Ave uit op het hoogste niveau van Portugal, de Primeira Liga. In 2016-2017 eindigde Rio Ave op een zevende plek achter Maritimo M. Dit nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 zal onder andere gedragen worden door sterren als Heldon Ramos, Adama Traoré en Gil Basitao Dias. Check hieronder meer informatie over het nieuwe Rio Ave shirt.

Rio Ave thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Rio Ave thuisshirt voor het seizoen 2017-2018 is traditioneel groen en wit gestreept. Op de voorkant is dit shirt voorzien van vijf witte strepen. Ook de v-hals bevat een witte kleur. De mouwen en schouders zijn volledig groen met een klein dun wit streepje van de v-hals naar de achterkant van de schouders. Het thuisshirt van Rio Ave is gebaseerd op het Adidas Tiro 17 template. Aan de zijkanten van het shirt zijn de bekende drie trademark strepen van Adidas in het wit op het shirt aangebracht. Net als vorig jaar is ook dit jaar Meo hoofdsponsor van Rio Ave. De linkerborst wordt versiert met het logo van Rio Ave en de andere borst met het embleem van Adidas. Het Rio Ave thuistenue 2017-2018 zal compleet wordt gemaakt met een wit of een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Rio Ave voetbalshirt kopen

In dit nieuwe tenue schitteren sterren als Heldon Ramos, Adama Traoré, Gil Basitao Dias en andere sterspelers. Het nieuwe shirt is vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Portugese voetbalclub. Wil je andere voetbalshirts van 2017-2018 kopen, check het in deze SHOP!