9 juni 2017

RIo Ave uitshirt 2017-2018

De Portugese voetbalclub Rio Ave heeft samen met kledingsponsor Adidas het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 gelanceerd. Dit shirt zal door de spelers van Rio Ave gedragen worden tijdens de uitwedstrijden in de Primeira Liga. Ook komend seizoen komt Rio Ave uit op het hoogste niveau van Portugal. In 2016-2017 eindigde Rio Ave op een zevende plek achter Maritimo M. Dit nieuwe uitshirt voor het seizoen 2017-2018 zal onder andere gedragen worden door sterren als Heldon Ramos, Adama Traoré en Gil Basitao Dias. Check hieronder meer informatie over het nieuwe Rio Ave shirt.

Rio Ave uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Rio Ave uitshirt voor het seizoen 2017-2018 is kleurrijk shirt, waarop de bovenkant en de mouwen in het geel zijn en de onderkant een donkerrode kleur heeft. Op het midden van het shirt lopen deze twee kleuren in elkaar over door middel van dunne horizontale strepen, welke voor een flitsend effect zorgen. Dit strepen patroon zien we meer op voetbalshirts van Adidas, het zogenaamde Tiro 17 template. De v-hals bevat een donkerrode kleur. Aan de zijkanten van het shirt zijn de bekende drie trademark strepen van Adidas in het rood op het shirt aangebracht. Net als vorig jaar is ook dit jaar Meo hoofdsponsor van Rio Ave en de naam van deze sponsor is op het midden van het shirt te zien. De linkerborst wordt versiert met het logo van Rio Ave in het rood en het zwart. De andere borst is versiert met het embleem van Adidas. Naast het uitshirt van Rio Ave is ook het thuisshirt door de club en Adidas bekend gemaakt. Check hier meer informatie over het 2017-2018 thuisshirt.

Rio Ave voetbalshirt kopen

In dit nieuwe uitshirt van Rio Ave schitteren sterren als Heldon Ramos, Adama Traoré, Gil Basitao Dias en andere sterspelers. Het nieuwe shirt is vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Portugese voetbalclub. Wil je andere voetbalshirts van 2017-2018 kopen, check het nu in deze SHOP!