16 februari 2018

Retake en FC Eleven lanceren trendy Zwitserland trui voor het WK van 2018

Het WK voetbal van 2018 staat voor de deur. In de aanloop naar dit WK is het sportfashion merk Retake druk bezig met het uitbrengen van nieuwe items. Iedere week worden er nieuwe items gelanceerd, die perfect gebruikt kunnen worden om 1 van de 32 nationale landen aan te moedigen tijdens het eindtoernooi. Retake heeft voor het WK in Rusland een speciale lijn uitgebracht, namelijk de zogenaamde ‘’TEAM’’lijn. Deze lijn bestaat uit truien en t-shirts. Het design is ontworpen aan de hand van de voetbalshirts van het land. In deze blog worden de t-shirts en truien van Zwitserland besproken. Ook FC Eleven heeft een hoodie van het nationaal team van Zwitserland uitgebracht. Ook dit ontwerp wordt in deze blog besproken. Zwitserland bezit momenteel de 8e plaats op de FIFA wereldranglijst. Dit is voor grote voetballanden als Frankrijk en Italië. De ‘Schweizer Nati’ gaat het in Rusland op nemen tegen Brazilië, Costa Rica en Servië in groep E. Wanneer jij de selectie van Bondscoach Vladimir Petkovic van de zomer gaat aanmoedigen Is deze hoodie van Retake echt iets voor jou! Check hieronder de details.

Rode Zwitserland capuchon trui van Retake

Retake heeft ervoor gekozen om de kleur van het thuisshirt van Zwitserland over te nemen voor de hoodie. Wanneer je denkt aan Zwitserland komt meteen de rode kleur in je gedachte op. Deze rode kleur is ook de basis van de hoodie. Zwitserland heeft 10 keer eerder meegedaan aan het Wereldkampioenschap voetbal en altijd speelde het land de wedstrijden in het rode thuisshirt. In deze 10 deelnames is de beste prestatie van het land de kwartfinale. Die werd zowel in 1934, 1938 als in 1954 gehaald. Op het midden van de hoodie is in het groot de naam van het land te vinden: SUISSE. Boven en onder de naam van het land is een witte horizontale baan te zien. De naam van het land is ook wit van kleur. Dit zijn de kleuren van de vlag van Zwitserland. Deze vlag van Zwitserland is als vintage logo op de linkerkant van de borst geplaatst. De Zwitserse vlag is ook het logo van de Zwitserse voetbalbond. De hoodie wordt compleet gemaakt door een capuchon met touwtjes. Deze touwtjes zorgen voor een heerlijk comfort waarmee je de fit van de hoodie zelf kunt aanpassen. Hierdoor kun je lekker op de bank chillen en tegelijkertijd Zwitserland aanmoedigen tijdens het wereldkampioenschap in Rusland. De trui voelt ook nog eens lekker zacht aan omdat de trui is gemaakt van 100% katoen.

Zoals in de intro al genoemd heeft Retake niet alleen een trui, maar daarnaast ook t-shirts van het deelnemende WK land gelanceerd. Deze t-shirts bevatten een ronde hals en hebben verder hetzelfde design als de hoodie. Ook op het t-shirt is SUISSE in het groot, op het midden van het shirt te vinden. Deze shirts zijn zowel in het rood als wit te koop. Een extraatje van de t-shirts is dat je deze ook kunt bestellen met naam en nummer van bijvoorbeeld sterspeler Shaqiri!

De Hoodie van FC Eleven is in tegenstelling tot de trui van Retake zwart van kleur. Deze stijlvolle trui bevat op de linkerkant van de borst een vintage Zwitserland logo en op de achterkant prijkt de naam van het land: SWITZERLAND. De naam van het land staat in dezelfde printing op de hoodie, als de bedrukking van de namen van de spelers op het wedstrijdshirt. Uiteraard is ook het logo van FC Eleven te vinden op de achterkant van de trui. Ondanks het stijvolle design is deze trui ook heel comfortabel. Deze hoodie is namelijk gemaakt van geborstelde sweatstof en heeft een net iets langere fit. Om lekker te kunnen relaxen in deze hoodie kunnen de kangoeroezakken aan de zijkant van de trui natuurlijk niet ontbreken. 

Zwitserland trui met capuchon bestellen

De Zwitserland team hoodie is momenteel te bestellen in onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL, XXL en 3XL. De prijs van de hoodie is €49.95. Ook de t-shirts zijn in onderstaande winkel te koop deze kosten € 26,95. En met bedrukking van spelers slechts €31,95. Check ook het overzicht met beschikbare Zwitserland producten hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Scoor nu de nieuwe Zwitserland trui van Retake exclusief in deze winkel!

Ook de trui van FC Eleven is te koop. Dit kan in deze online winkel! De hoodie  van FC Eleven is ook alleen voor volwassenen te koop in de maten S, M, L, XL, XXL. Het ontwerp van FC Eleven is wel een tikkeltje duurder namelijk €59.95.