15 juni 2015

Real Madrid uitshirt 2015-2016

Het Real Madrid uitshirt 2015-2016 is officieel gepresenteerd door Real Madrid en kledingsponsor adidas onder de campagne #OnlyPerfectCounts. Het Real Madrid voetbalshirt kent een fashionable uitstraling en haalt zijn inspiratie uit de streetwear style. Adidas is al sinds 1998 aan “Los Blancos” verbonden als kledingsponsor en Fly Emirates staat sinds 2013 op de voetbalshirts van Real Madrid. Het nieuwe uitshirt van de Madrilenen wordt gedragen gedurende Primera Division, Champions League en Copa del Rey uitwedstrijden in het seizoen 2015-2016.

Real Madrid uittenue 2015-2016

Het Real Madrid uitshirt 2015-2016 is overwegend grijs van kleur en wordt versierd met gele details. Het voetbalshirt kent een katoen mesh patroon dat zorgt voor een fashionable streetwear design van het voetbalshirt. Het voetbalshirt wordt versierd met een grijze ronde hals en in de hals komt naast een zilver Real Madrid logo ook een bekende leus van de club terug: “Hala Real Madrid y nada más” (Niets meer dan Real Madrid). De ronde hals van het shirt bezit tevens een fel geel detail. De fel gele details lopen over tot op de schouders en mouwen. De schouders en mouwen van het Real Madrid uitshirt zijn namelijk in het bezit van fel gele adidas Trademark strepen. De Trademark strepen van kledingsponsor adidas stoppen echter halverwege. De mouwen van het uitshirt worden afgesloten met een brede bies die donkerder grijs gekleurd is. Aan de onderzijde van het voetbalshirt komt een brede bies terug die ook deze kleur bevat. Natuurlijk bevat de rechtermouw ook het officiële logo van de LFP (Liga de Fútbol Profesional). Verdere details komen terug op de linkerborst, rechterborst en op het midden van het voetbalshirt. De linkerborst van het Real Madrid shirt kent een monochromatisch clublogo. Dit houdt in dat het logo van “De Koninklijke” bestaat uit de kleuren van het shirt. Het logo is wit/grijs gekleurd. Een wit logo van kledingsponsor adidas komt terug op de rechterborst, terwijl een wit logo van hoofdsponsor Fly Emirates is gedrukt op het midden van het voetbalshirt. De Real Madrid voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers van Real Madrid optimaal kunnen presteren, omdat zweet en vocht naar de buitenkant van het shirt worden getransporteerd en de spelers tijdens de wedstrijden daardoor droog blijven. Het uittenue van “Los Blancos” wordt gecomplementeerd door een donkergrijs short. Hier komen uiteraard de fel gele adidas Trademark strepen terug. Daarnaast kent het uittenue lichtgrijze sokken. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez, Sergio Ramos en Marcelo.

Bedrukking Real Madrid voetbalshirts 2015-2016

Tijdens het seizoen 2015-2016 heeft Real Madrid een nieuwe bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts. De officiële Real Madrid bedrukking voor het Real Madrid uitshirt 2015-2016 is wit en verschilt enkel in kleur van de bedrukking van het nieuwe thuisshirt. Deze bedrukking heeft een echte retro uitstraling met een schaduw. Zo bestaan de rugnummers uit drie lagen., waardoor het lijkt alsof er in plaats van één rugnummer drie rugnummers bedrukt worden. De derde laag van de bedrukking voor het uitshirt is zwart, terwijl de eerste twee lagen wit zijn. De rugnummers zijn aan de onderkant uitgerust met het logo van de club. De namen van de Real Madrid spelers worden ook in het wit bedrukt en hebben een comic sans achtig lettertype.

Real Madrid uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Real Madrid uitshirt 2015-2016 is verkrijgbaar in de online Real Madrid shop of in de Real Madrid voetbalshop in zowel volwassen maten als in kindermaten.

Ook is het uitshirt van Real Madrid zowel in een versie met lange mouwen als een versie met korte mouwen verkrijgbaar. Check in de online shop van Subside Sports verder ook het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2015-2016 en de nieuwe Real Madrid sweaters 2015-2016, Real Madrid trainingspakken en het nieuwe Real Madrid trainingsshirt 2015-2016. Directe levering en gratis verzending!

Real Madrid Uitshirt 2015-2016

Real Madrid Uitshirt 2015-2016 2

Real Madrid Uitshort 2015-2016