Het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en Real Madrid onder de campagne #OnlyPerfectCounts. Eerder lekte het design van het nieuwe shirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van Real Madrid te worden. In het nieuwe voetbalshirt speelt Real Madrid de Champions League, La Liga en Copa Del Rey thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2015-2016 in het stadion van de Koninklijke: Santiago Bernabeu. Het thuisshirt van het seizoen 2014-2015, welke een henley collar en roze details bevatte, is ingeruild voor een nieuw shirt met een iets simpeler design en zilveren details. De laatste keer dat Real Madrid een bijna geheel wit shirt had, was tijdens het seizoen 2002-2003. Destijds lanceerde de club in samenwerking met Adidas een geheel wit shirt ter ere van het 100 jarig bestaan van de club.

Real Madrid thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2015-2016 is zoals altijd overwegend wit en is dit seizoen uitgerust met een ronde hals. Afgelopen seizoen was dit nog een klassieke henley collar met knoopjes. Over de schouders en mouwen van het Real Madrid thuisshirt lopen drie zilveren Adidas trademark strepen. Ook het logo van ''Los Blancos'' op de linker borst is overwegend zilver. De andere borst bevat het logo van Adidas, welke al sinds 1998 kledingsponsor is van Real Madrid. Op het midden van het Real Madrid thuisshirt staat het logo van hoofdsponsor Fly Emirates, welke sinds 2008 aan de club verbonden is als hoofdsponsor. Verder is het voetbalshirt van Real Madrid voorzien van verschillende details. De onderkant van het voetbalshirt bevat een horizontale band met daarin subtiel de initialen van de club: RMCF (Real Madrid Clube Club de Fútbol). Verder is de binnenkant van de kraag voorzien van het logo van Real Madrid met daaronder het motto van de club: "Hala Madrid y nada mas"  (Hala Madrid en niets anders). De achterkant van het Real Madrid thuisshirt 2015-2016 is geheel wit. Het nieuwe Real Madrid tenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten drie zilveren Adidas strepen. Op de rechter pijp staat het logo van Real Madrid en de achterkant van het short bevat het logo van Adidas. De kousen van het Real Madrid thuistenue zijn ook geheel wit met aan de bovenkant opnieuw drie zilveren strepen. Bovendien staan de initialen van Real Madrid (RM) en het logo van Adidas in het zilver op de sokken. De Real Madrid tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers van Real Madrid optimaal kunnen presteren, omdat zweet en vocht naar de buitenkant van het shirt worden getransporteerd en de spelers tijdens de wedstrijden daardoor droog blijven.

Officiële Real Madrid bedrukking 2015-2016

Tijdens het seizoen 2015-2016 heeft Real Madrid een nieuwe bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts. De originele Real Madrid bedrukking voor het Real Madrid thuisshirt 2015-2016 is zwart. Deze bedruking heeft een echte retro uitstraling met een schaduw. Zo bestaan de rugnummer uit drie lagen., waardoor het lijkt alsof er in plaats van één rugnummer drie rugnummers bedrukt worden. De rugnummers zijn aan de onderkant uitgerust met het logo van de club. De namen van de Real Madrid spelers worden ook in het zwart bedrukt en hebben een comic sans achtig lettertype.

Real Madrid thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online Real Madrid SHOP  (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING) of in de online Madrid Unisportstore!  Het thuisshirt van Real Madrid is zowel in een versie met lange mouwen als een versie met korte mouwen beschikbaar. Check daar ook het nieuwe Real Madrid uitshirt 2015-2016 en de nieuwe Real Madrid sweaters 2015-2016, Real Madrid trainingspakken en het nieuwe Real Madrid trainingsshirt 2015-2016. Of check het overzicht met beschikbare Real Madrid producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Deel hieronder je mening!

Real -madrid -thuisshirt -2015-2016

Real -madrid -thuisshirt -2015-2016-officieel

Ronaldo1