Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts voor tweede seizoenshelft 2023-2024

Real Madrid en adidas hebben de nieuwe trainingscollectie voor de tweede seizoenshelft van het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Deze collectie bevat ook weer een gloednieuw trainingsshirt en warming-up shirt. Deze trainingstenues draagt Los Blancos dus alleen tijdens de trainingen en warming-up tijdens de tweede seizoenshelft en betreft ook de laatste collectie van dit seizoen. Pas in juni lanceren de club en adidas de nieuwe collectie voor het seizoen 2024-2025.

Real Madrid trainingsshirt 2024 - Geel/Paars

Het Real Madrid trainingsshirt 2024 heeft ook weer alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. Het trainingsshirt heeft een trendy kleurencombinatie, dat perfect past bij de status en identiteit van de club. De geel/gouden basiskleur is een verwijzing naar de indrukwekkende prijzenkast van ''Los Blancos'' en paars is inmiddels verweven in het DNA van de club. In het verleden zijn veel uittenues van de Spaanse voetbalclub namelijk paars geweest. De body van het trainingsshirt is geel en de mouwen zijn paars met aan de onderkant gele adidas strepen. De kraag van het voetbalshirt is ook paars en hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het clublogo. Verder zijn de zijkanten uitgerust met een paars vlak. Het Real Madrid trainingstenue 2024 wordt compleet gemaakt door een paars trainingsbroekje, waarop de logo's van de club en adidas in het geel staan. Ook de adidas strepen op de zijkanten zijn geel.

Donkerblauw Real Madrid warming-up shirt 2024

Het Real Madrid warming-up shirt 2024 is donkerblauw (door adidas ''Shadow Navy'' genoemd) en bevat een all-over print. Dit patroon heeft iets weg van de ''Infinity'' print op het Real Madrid uitshirt 2023-2024. Dat is het echter niet. Wanneer je goed naar het patroon kijkt vormen de symbolen op het warming-up shirt de initialen van de club (RM) op een creatieve manier. Het herhalende patroon van deze letters heeft een net iets andere tint donkerblauw, die gecombineerd wordt met paars. Zoals op alle warming-up shirts van adidas ontbreken de adidas trademark strepen en heeft het inloopshirt een ronde hals. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het embleem van ''De Koninklijke'' heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het pré match top: paars/wit. Het warming-up shirt kan gecombineerd worden met het trainingsbroekje, maar ook met de wedstrijdbroekjes van de Real Madrid tenues.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Geribbelde ronde hals

Real Madrid trainingskleding 2024 bestellen

De nieuwe adidas Real Madrid trainingskleding 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) € 49,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 44,95. Het warming-up shirt is € 64,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in deze winkels!

Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts voor tweede seizoenshelft 2023-2024
Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts voor tweede seizoenshelft 2023-2024
Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts voor tweede seizoenshelft 2023-2024
Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts voor tweede seizoenshelft 2023-2024