Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts 2023-2024

Real Madrid en kledingsponsor adidas hebben vandaag ook het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. De nieuwe trainingstenues worden door de spelers van ''Los Blancos'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. De trainingscollectie van Real Madrid bevat weer een warming-up shirt en een trainingsshirt. Het inloopshirt wordt alleen gedragen tijdens de warming-up voor de wedstrijden en het trainingsshirt alleen tijdens de trainingen.

Real Madrid trainingsshirt 2023-2024 

Het Real Madrid trainingsshirt 2023-2024 is navy blauw en bevat heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. Dit template wordt door adidas gebruikt voor alle trainingsshirts dit seizoen. Kenmerkend voor dit template is dat de adidas trademark strepen op de onderkant van de mouwen staan. Op het Real Madrid trainingsshirt hebben deze strepen drie verschillende kleuren: paars, wit en goud. De zijkanten van het trainingsshirt zijn ook uitgerust met een goud vlak. De logo's van Real Madrid en adidas op de borst zijn wit. Het adidas logo betreft het nieuwe 3BAR logo en het Real Madrid logo betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet gebruikelijke kleuren, maar is in stijl vand e kleuren van het trainingstenue: navy blauw/wit. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw trainingsbroekje met aan de bovenzijde weer de drie adidas trademark strepen in dezelfde kleurencombinatie als op het trainingsshirt.

Real Madrid warming-up shirt 2023-2024

Het Real Madrid warming-up shirt 2023-2024 heeft het zogenaamde pied-de-poulepatroon en wordt gekenmerkt door de geometrische blokken in het wit, navy blauw, paars en goud. Deze all-over print bevindt zich ook op de mouwen van het warming-up shirt. De ronde hals is wit en het adidas logo op de rechterborst is geel. Het logo van Real Madrid op de linkerborst is navy blauw/wit. Traditiegetrouw ontbreken op het warming-up shirt de adidas trademark strepen. Het warming-up shirt wordt gecombineerd met hetzelfde trainingsbroekje of de wedstrijdbroekjes van het Real Madrid thuisshirt 2023-2024.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de optimale afvoer van vocht en ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Real Madrid trainingsshirts bestellen

De nieuwe Real Madrid trainingscollectie 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de trainingstenues:

  • Trainingsshirt (beschikbaar voor kinderen en volwassenen): Vanaf € 49,95
  • Warming-up Shirt: Vanaf € 54,95
  • Trainingsbroekje: Vanaf € 34,95
Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts 2023-2024
Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts 2023-2024
Dit zijn de Real Madrid trainingsshirts 2023-2024