Real Madrid trainingsshirts 2021

De selectie van Real Madrid draagt het komende half jaar een tweetal nieuwe trainingsshirts. De club heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas namelijk de nieuwe Real Madrid 2021 collectie gelanceerd. Deze collectie bevat ook een geheel nieuw, lichtblauw Real Madrid trainingspak. Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt wordt door het elftal van Zinedine Zidane gedragen tijdens de trainingen en de warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus ongeveer vanaf januari 2021 tot en met mei. Medio juli wordt er pas weer een nieuwe Real Madrid collectie gepresenteerd door adidas en de club.

Lichtblauw Real Madrid trainingsshirt 2021

De selectie van Real Madrid draagt de komende maanden een overwegend lichtblauw trainingsshirt. Door adidas wordt deze kleur ''Bright Cyan'' genoemd. Verder heeft het trainingsshirt alle kenmerken van het adidas Condivo template. Dit betekent onder andere dat het shirt een wat bredere ronde hals heeft en de adidas strepen op beide mouwen een andere kleur hebben. De kleuren van de adidas strepen kennen we al de Real Madrid trainingsshirts van afgelopen zomer. Op de rechtermouw zijn de strepen roze en op de andere mouw zijn de strepen wit. Dit zijn ook de kleuren van de logo's op de borst. De rechterborst bevat een roze adidas logo en de andere borst een wit Real Madrid logo. Bij dit trainingstenue hoort een grijs trainingsbroek met de logo's en adidas strepen in het roze en wit.

Real Madrid warming-up shirt 2021

Het nieuwe Real Madrid warming-up shirt 2021 heeft een wat opvallender design. Dit shirt bevat namelijk een all-over print. De Real Madrid pré match top 2021 wordt namelijk gekenmerkt door de print van zigzag strepen in het roze en navy blauw. Dit design loopt ook door over de mouwen. Het inloopshirt is daarnaast uitgerust met een ronde hals. Het adidas logo op de rechterborst is wit en het Real Madrid logo op de andere borst is navy/wit. Verder bevat het warming-up shirt geen opvallende details en ook geen adidas strepen. Beide nieuwe trainingsshirts zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor een optimale ventilatie en afvoer van zweet en vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de twee nieuwe trainingsshirts van de Spaanse kampioen en check ook nog het Real Madrid Champions League trainingsshirt, dat ook nog in 2021 gedragen wordt.

Real Madrid trainingsshirt bestellen

De nieuwe Real Madrid trainingsshirts 2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De shirts zijn namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen heeft het trainingsshirt een prijs van € 39,95 en voor volwassenen is het lichtblauwe trainingsshirt € 44,95. Het warming-up shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 59,95. Check ook andere trainingskleding van de club.

Bestel dit nieuwe Real Madrid trainingsshirt direct in deze winkel

of de officiële adidas SHOP! 

of deze webshop! 

Real Madrid trainingsshirt 2021

Real Madrid warming-up shirt 2021