Het nieuwe Real Madrid trainingsshirt voor 2016-2017 is tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt en uitshirt bekend gemaakt. In dit nieuwe training shirt trainen de spelers van Real Madrid in dit shirt gedurende 2016-2017. Dit betreffende trainingsshirts welke gedragen worden tijdens de trainingen ter voorbereiding op de La Liga, Champions League en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2016-2017. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van De Koninklijke.

Paars Real Madrid trainingstenue 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van Real Madrid voor 2016-2017is  geheel paars. Dit is geheel in stijl met het design van het nieuwe Real Madrid thuisshirt voor 2016-2017 en het nieuwe Real Madrid uitshirt van 2016-2017. Beide shirts bevatten namelijk paarse accenten. Verder is het nieuwe trainingsshirt van Real voorzien van een paarse v-hals. De achterkant van de deze v-hals bevat twee lijnen in twee verschillende tinten grijs. Hiermee is ook dit nieuwe Adidas trainingsshirt gebaseerd op het Condivo 16 template van Adidas. Een ander kenmerk van dit template is dat de drie strepen van Adidas niet meer over de schouders en mouwen lopen, maar op de zijkanten van het shirt staan. Deze zijn op het nieuwe Real Madrid trainingsshirt wit. De linker borst bevat het logo van de club uit de hoofdstad van Spanje en de andere borst is uitgerust met het logo van de Duitse kledingsponsor. Adidas is sinds 1998 kledingsponsor van de club uit Madrid. De nieuwe trainingsshirts van Real Madrid bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers van het elftal optimaal kunnen presteren. Het nieuwe trainingstenue van Real wordt gecompleteerd door een donker trainingsbroekje, welke aan de zijkanten paarse Adidas strepen bevat en ook aan de bovenkant twee paarse horizontale lijnen bevat. Ook de logo's van de club en het Duitse sportmerk staan op dit short. Check hieronder de foto's van het nieuwe Real Madrid trainingstenue voor 2016-2017. 

Real Madrid trainingsshirt kopen

Het nieuwe paarse Real Madrid trainingsshirt en broekje voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 45,- en voor kinderen € 40,-. De broekjes hebben een prijs van € 40,-. Wil je de andere producten van de Champions League winnaar kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast met beschikbare producten en vergelijk de prijzen. Of laat je shirt voorzien van de officiële Real Madrid bedrukking van jouw favoriete sterspeler.

Koop de nieuwste Real Madrid trainingskleding in de officiële Adidas shop! 

of de  Real Madrid STORE

of in deze Real Madrid shop


Real -Madrid -trainingsshirt -2016-2017

Real -madrid -trainingsbroekje -2016-2017