15 juli 2016

Real Madrid thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Real Madrid shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. In dit shirt speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Real Madrid is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Primera Division en won bovendien voor de elfde keer in de geschiedenis de Champions League. Hierdoor speelt de club komend seizoen weer mee in het kampioenenbal. Het nieuwe shirt van de club is een ode aan de eerste voetbalshirts welke de club had bij de oprichting in 1902. Bovendien is het shirt een ode aan de rijke historie en cultuur van de club uit de Spaanse hoofdstad. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van ''de Koninklijke''

Real Madrid thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2016-2017 is zoals altijd overwegend wit en bevat dezelfde principes als de Euro 2016 voetbalshirts van bijvoorbeeld Spanje, Rusland en Duitsland. Dit betekent dat de drie strepen van Adidas niet op de schouders en mouwen staan, maar over de zijkanten van het shirt lopen. De drie strepen van Adidas zijn paars.  Het gehele shirt heef wit als belangrijkste. (door Adidas Crystal White genoemd) met paarse accenten (Ray Purple).  De eerste shirts van Real Madrid in 1902 hadden ook paarse accenten. Na het maagdelijke wit is paars eigenlijk de tweede kleur van De Koninklijke. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst is paars. De Duitse kledingsponsor is sinds 1998 verbonden aan Real. De linker borst bevat het logo van de cluben op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Fly Emirates, welke dit al sinds 2013 is en tot 2018 blijft. De laatste keer dat Real Madrid een shirt met paarse accenten had was in 2008-2009. Onder andere sterren als Robben en Raul speelden nog in de wit/paarse voetbalshirts van Real Madrid. De afgelopen 8-9 jaar werden de voetbalshirts van Real Madrid vooral gekenmerkt door zilveren, gouden en zelfs roze accenten. Verder bevat het nieuwe shirt van ''Los Blancos'' een stijlvolle polo kraag met paarse accenten. Deze kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter mouw is voorzien van de officiële LFP La Liga badge. Op de achterkant van deze kraag staat de naam van de club. Het nieuwe tenue van ''De Koninklijke'' wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten paarse Adidas strepen. Bovendien staan de logo's van de club en de Duitse kledingsponsor op de shorts. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn wit met aan de bovenkant een paarse horizontale baan en daarboven drie paarse strepen van de kledingsponsor. Ook op de sokken staan de logo's van Adidas en de initialen van de club.  Check hieronder de foto's van het nieuwe Real Madrid shirt voor 2016-2017. Zoals altijd zijn de tenues van Real Madrid uitgerust met de Adidas Climacool technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts zullen sterren als Ronaldo, James, Kroos, Bale, Marcelo en Ramos zien schitteren. Check ook Real Madrid uitshirt 2016-2017.

Real Madrid voetbalshirt kopen

Het nieuwe Real Madrid shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De authentic adiZERO versie betreft het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen. Dit shirt heeft een prijs van € 119,95. In deze shops is het mogelijk het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele Real Madrid bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van ''Los Blancos'' kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Real Madrid shirt in deze Real Madrid SHOP (goedkoper en inclusief officiële bedrukking)!

of de officiële ADIDAS Real SHOP! (inclusief officiële bedrukking!)

of de Real Madrid Sportstore.

Real -madrid -thuisshirt -2016-2017

Real -madrid -voetbalshirts -2016-2017

Real -madrid -shirt -2016-2017-adidas