Dit is het geel/paarse Real Madrid trainingspak 2024

De spelers van Real Madrid dragen tijdens de tweede seizoenshelft een geel/paars Real Madrid trainingspak! De nieuwe trainingscollectie van Los Blancos is deze week officieel gelanceerd door de club uit de Spaanse hoofdstad en kledingsponsor adidas. Dit betreft het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en het Duitse sportmerk weer een nieuw trainingspak. Zoals het andere Real Madrid trainingspak 2023-2024 is ook dit pak geïnspireerd door het adidas TIRO23 template, een template dat dit seizoen het uitgangspunt voor alle trainingskleding vormt dit seizoen.

Real Madrid training sweater 2024 - Geel/Paars

De kleuren van het Real Madrid trainingspak 2024 zijn de club niet geheel onbekend. De geel gouden tint (door adidas ''Spark S24'' genoemd) is een subtiele verwijzing naar alle prijzen die de club gewonnen heeft en paars is de kleur die vaak voor het Real Madrid uitshirt gekozen wordt. De body van de Real Madrid training sweater is volledig geel en de mouwen zijn paars met aan de onderkant gele adidas strepen. De bovenkant van de kraag is ook paars en hetzelfde geldt voor de logo's van Real Madrid en adidas op de borst. Het clublogo betreft dus een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak. De training sweater is ook weer uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst en de onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de Real Madrid training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. De trainingstrui bevat aan de zijkanten ook nog een paars vlak, dat doorloopt naar de achterzijde van de training sweater.

Real Madrid trainingsbroek 2024 - Paars

Het Real Madrid trainingspak wordt compleet gemaakt door een paarse trainingsbroek. De trainingsbroek heeft ook alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. De adidas strepen bevinden zich aan de onderkant en zijn geel. Daarboven bevindt zich ook een geel vlak. Bovendien zijn de logo's van adidas en Real Madrid op de broek geel. De Real Madrid trainingsbroek 2024 bevat verder de volgende technische kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en ventilatie. Dit systeem is in het gehele trainingspak verwerkt.
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant om de pasvorm mee aan te passen.
  • Zakken met ritsen aan zijkanten om spullen in op te bergen.
  • Toelopende pasvorm; de trainingsbroek valt met name strak om de enkels en kuiten
  • Enkelritsen aan de onderkant, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers en voetbalschoenen

Dit trainingspak wordt dus tot en met het einde van het seizoen gedragen. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Real Madrid trainingsshirts 2024.

Real Madrid trainingspak bestellen

Het geel/paarse Real Madrid trainingspak 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) € 75,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 65,-. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 60,-. Check ook de andere items uit de nieuwe trainingscollectie van Real Madrid.

Dit is het geel/paarse Real Madrid trainingspak 2024
Dit is het geel/paarse Real Madrid trainingspak 2024
Dit is het geel/paarse Real Madrid trainingspak 2024