Real Madrid trainingspak 2020

Adidas heeft vandaag het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2020 gelanceerd. Dit is het trainingspak dat de spelers van Real Madrid dragen in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-2020. Dit betekent dat het pak door de spelers van de Koninklijke wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van januari 2020 tot mei 2020. Dit betreft direct ook het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni wordt het Real Madrid trainingspak voor 2020-2021 gelanceerd.

Direct fan van dit nieuwe Real Madrid trainingspak? Bestel het exclusief in deze winkel of deze SHOP

Gouden Real Madrid trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2020 is overwegend goud en deze kleur is natuurlijk een verwijzing naar de prijzenkast van Los Blancos. Ook het speciale EA Sports voetbalshirt van Real Madrid bevat gouden details. De trui van het trainingspak is geheel goud en bevat alle kenmerken van het Condivo 19 template van adidas. Een kenmerk van dit template is dat het pak is dat de trainingstrui aan de zijkanten een diagonale band bevat. Deze banen zijn zwart, evenals de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Daarnaast zijn de logo's van adidas en Real Madrid op de borst zwart. Verder bevat de nieuwe trainingstrui van Real Madrid de gebruikelijke details. De sweater is namelijk uitgerust met een semi-hoge hals en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de top strak om het lichaam valt. De achterkant van de trainingstrui is iets langer en dit biedt extra bescherming.

Het Real Madrid 2020 trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met gouden details. De logo's van adidas en de club op de broek zijn goud en ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten zijn goud. Aan het template van de trainingsbroek is verder niks verandert. De trainingsbroek van Real Madrid bevat aan de onderkant enkelritsen, de bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de fit van de broek kunt verstellen. Verder heeft deze Real Madrid broek een toelopende fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De pakken van Real zijn ook weer uitgerust met de Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hazard, Benzema, Bale, Valverde, James, Rodrygo, Ramos, Vinicius Junior en andere spelers.

Real Madrid trainingspak 2020 bestellen

Het gouden Real Madrid trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De trainingstrui heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De trainingsbroek is € 54,95 voor volwassenen en € 49,95. Het trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Het pak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Dit pak is voor volwassenen € 99,95 en voor kinderen € 89,95!

Bestel je nieuwe Real Madrid trainingspak direct in deze winkel! 

of deze SHOP

Real Madrid trainingspak 2020