Real Madrid trainingsjack Champions League 2019-2020

De spelers van Real Madrid dragen dit seizoen ook een geheel nieuw jack wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden in  de Champions League. Het nieuwe jack voor het kampioenenbal is onderdeel van een speciale Champions League collectie, waartoe ook het nieuwe trainingspak, een presentatiepak en het 3e voetbalshirt behoren. Het trainingsjack wordt ook wel anthem jack genoemd en dat is niet voor niets. In dit trainingsjack zijn de spelers van Real Madrid ook te zien wanneer het Champions League anthem wordt afgespeeld, luttele minuten voordat de wedstrijden in het toernooi begint

Het donkerblauwe Real Madrid ZNE anthem trainingsjack

Het anthem jack van Real Madrid voor de Champions League wedstrijden heeft dezelfde kleurencombinatie als alle andere items uit de CL collectie. Het zogenaamde ZNE jack van Real Madrid is namelijk navy blauw (NIGHT INDIGO) met turquoise (HI-RES GREEN) accenten. De logo’s van Real en adi op de borst hebben deze felle tint groen. Verder is het jack van Real uitgerust met een melange-achtige print. De ZNE trainingsjacks bevatten altijd een capuchon, zo ook dit jack. In deze capuchon kun je je perfect verstoppen als je lekker wilt chillen. De rits van het Real Madrid jack is zwart. Dit betreft een zogenaamde fast-release ritssluiting, zodat de spelers van Real Madrid het jack snel uit kunnen trekken en in hun tenue staan om aan de aftrap te verschijnen. Het trainingsjack is verder uitgerust met twee diepe kangoeroezakken aan de zijkanten. De onderkant van het trainingsjack bevat een zwarte band, die ervoor zorgt dat het jack naadloos aansluit op het lichaam. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Dit heeft niet alleen als effect dat de onderkant van de mouwen als handschoen om de vingers vallen, maar ook dat het jack de perfecte fit heeft. Het materiaal van het jack is een combinatie van polyester en katoen en dit zorgt ervoor dat het jack de spelers lekker warm houdt. Wat nog meer opvalt aan de ZNE anthem jacks van adidas is dat het vrijwel de enige items van het Duitse sportmerk zijn die niet de drie trademark strepen van adidas bevatten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid Champions League anthem jack en check bovendien het eerder gelanceerde Real Madrid trainingsjack voor 2019-2020.

Real Madrid ZNE anthem jack bestellen

Het Champions League jack van Real Madrid is vrij prijzig. Het jack heeft namelijk een prijs van maar liefst € 129,95 en is alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het jack kun je exclusief in  de onderstaande webwinkels bestellen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Real Madrid trainingsjack direct in deze SHOP of 

deze WINKEL!