Real Madrid trainingsjack 2022-2023

De adidas Real Madrid collectie 2022-2023 bevat weer een aantal nieuwe trainingsjacks! Niet alle trainingsjacks worden door de spelers van ''De Koninklijke'' gedragen. Een aantal van de trainingsjacks zijn speciaal voor fans ontwikkeld! Het trainingsjack die we het vaakst in beeld zien, is het anthem trainingsjack. Dit betreft het trainingsjack dat de spelers dragen bij de opkomst op het veld, voorafgaande aan de Champions League, La Liga en Copa Del Rey wedstrijden. De collectie bevat echter ook nog het presentatiejack, het populaire adidas 3 stripes trainingsjack en all weather jack! De trainingscollectie bevat dit jaar natuurlijk ook een gloednieuw Real Madrid trainingspak 2022-2023.

Real Madrid anthem trainingsjack 2022-2023

Het adidas Real Madrid anthem trainingsjack 2022-2023 heeft dit jaar een retro look en is paars, de kleur van het Real Madrid uitshirt 2022-2023. Het trainingsjack heeft verder het standaard adidas Condivo 22 template. Dit betekent dat het jack op de zijkanten een wit vlak bevat, waarin een diagonale, zwarte lijn is verwerkt. Het jack wordt verder gekenmerkt door de baseball collar met witte baan. Ook de adidas strepen en de logo's van adidas en de club op de borst zijn wit. Uiteraard is het anthem trainingsjack dit seizoen weer uitgerust met twee zakken met ritsen en bevat het jack ana de onderkant een tailleband voor de perfecte pasvorm. Het anthem jack wordt ook gedragen wanneer de Champions League tune afgespeeld wordt wanneer de spelers het veld betreden en op de foto gaan vlak voordat de wedstrijden in het toernooi beginnen.

Real Madrid presentatie trainingsjack 2022-2023

Het Real Madrid presentatie trainingsjack betreft het jack dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden van ''Los Blancos.'' Bijvoorbeeld wanneer de spelers de pers te woord staan. Ook dit trainingsjack heeft het Condivo 22 template en dus een retro look. Dit trainingsjack is wit met zwarte en subtiele paarse details. Het Condivo presentatiejack bevat ook een zwart vlak op de zijkanten met een dunne paarse lijn. Dit is ook de kleur van de binnenvoering van het Real Madrid trainingsjack. De adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor alle logo's op het trainingsjack. Ook dit jack is uitgerust met elastische boorden voor de ideale pasvorm. Ter hoogte van de borst bevindt zich bovendien een opening, voor ventilatie. De zijkanten van het trainingsjack bevatten ook zakken met ritsen.

Real Madrid 3 stripes trainingsjack 2022-2023

Het Real Madrid 3 stripes trainingsjack 2022-2023 is een jack die puur en alleen voor de fans van de club uit de Spaanse hoofdstad is ontwikkeld. Dit trainingsjack wordt dus niet door de spelers gedragen. De body van dit trainingsjack is wit en de mouwen zijn donkerblauw met gele adidas strepen. Verder heeft dit trainingsjack een hoge kraag in het donkerblauw. Ook dit jack is uitgerust met twee zakken met ritsjes en de logo's van adidas en de voetbalclub staan op dezelfde plek als op de andere trainingsjack. Van dit jack is er ook een vest beschikbaar. Dit vest is alleen geheel wit met zwarte adidas strepen en bevat een capuchon.

Real Madrid all weather jack 2022-2023

Het Real Madrid All Weather jack is het regenjack uit de adidas Real Madrid collectie van het seizoen 2022-2023. Deze jacks dragen de spelers dus vooral tijdens de trainingen in de herfst en winter dit seizoen. Van het all weather jack zijn er twee versies beschikbaar, namelijk een witte en zwarte. Beide regenjacks bevatten een capuchon, waarin een paarse lijn is verwerkt. De all weather jacks bevatten natuurlijk een waterafstotente coating, om regen en wind tegen te houden. Deze jacks zijn bovendien uitgerust met een meshvoering voor een comfortabel gevoel.

In alle trainingsjacks die de spelers dragen is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Real Madrid trainingsjack bestellen

Alle nieuwe adidas Real Madrid trainingsjacks 2022-2023 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL! Het anthem trainingsjack is € 89,95, het presentatiejack 84,95, het 3 stripes trainingsjack € 74,95 en de all weater jacks € 89,95. Check ook de andere Real Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel het nieuwe Real Madrid trainingsjack altijd in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

Real Madrid anthem trainingsjack 2022-2023

Real Madrid presentatiejack 2022-2023

Real Madrid all weather jack 2022-2023

Real Madrid all weather jack 2022-2023 - Wit

Real Madrid 3 stripes trainingsjack 2022-2023