Real Madrid presentatiepak 2020

De spelers van Real Madrid dragen komend halfjaar een nieuw presentatiepak. Dit nieuwe pak is afgelopen week door adidas en de club uit de Spaanse hoofdstad gelanceerd. In dit nieuwe pak wordt niet getraind. Daar dient immers het nieuwe Real Madrid 2020 trainingspak voor. Het presentatiepak wordt gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel of wanneer de pers te woord wordt gestaan. Dit pak wordt alleen gedragen tijdens de tweede seizoenshelft, dus van januari tot mei 2020. Dit betreft direct het laatste pak van dit seizoen. Medio mei wordt de nieuwe 2020-2021 collectie van Los Blancos door adi uitgebracht.

Zwart/gouden Real Madrid presentatiejack en trainingsbroek 2020

Het nieuwe Real Madrid presentatiepak heeft dezelfde, elegante, kleurencombinatie als het trainingspak en is een combinatie van goud en zwart. Het trainingspak bestaat ook komende periode weer uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Beide items hebben het standaard TIRO 19 template van adidas. Dit betekent dat op het midden van het jack een v-baan is aangebracht. Het Real Madrid presentatiejack is geheel goud met een hoge hals. Deze hals is aan de bovenkant uitgerust met een zwarte band. Ook de drie strepen van adidas, die alleen op de mouwen staan, zijn zwart. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club en Real Madrid op de borst. Het Real Madrid presentatie trainingsjack bevat verder twee zakken aan de zijkanten en aan de onderkant een tailleband, zodat het jack naadloos aansluit op het lichaam.

Ook de Real Madrid presentatiebroek heeft deze kleuren. De broek is zwart met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Ook de logo's op de trainingsbroek zijn goud. De trainingsbroek heeft verder de bekende kenmerken. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Aan de onderkant van de trainingsbroek bevinden zich enkelritsen, zodat deze makkelijk over je voetbalschoenen en/of sneakers aan en uit gedaan kan worden. Verder heeft de broek een tapered fit, wat inhoudt dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Uiteraard bevatten de zijkanten twee zakken en is het gehele pak uitgerust met de Climalite technologie, waardoor in het trainingspak ook getraind kan worden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Real Madrid presentatiepak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ramos, James, Benzema, Bale, Hazard, Rodrygo, Vinicius Junior, Modric en nog meer spelers.

Real Madrid presentatiepak 2020 bestellen

Het goud/zwarte Real Madrid presentatiepak voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen is het totale trainingspak € 89,95 en voor volwassenen kunnen de broek en het jack los gekocht worden. Het trainingsjack heeft een prijs van € 74,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Het pak is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Directe levering!

Bestel je nieuwe Real Madrid presentatiepak direct in deze winkel! 

of deze SHOP