Real Madrid keepersshirt 2021-2022

Courtois, Loenin, Altube en alle andere keepers van Real Madrid dragen tijdens het seizoen 2021-2022 een nieuw keeperstenue. Dit keeperstenue is vandaag door adidas en Real Madrid, tegelijkertijd met het Real Madrid thuisshirt 2021-2022, officieel gepresenteerd. Het nieuwe keeperstenue wordt door de keepers van ''Los Blancos'' gedragen tijdens de Champions League, La Liga, Copa del Rey en alle andere thuiswedstrijden in het Santiago Bernbabeu gedurende 2021-2022.

Grijs Real Madrid keepersshirt 2021-2022

Het Real Madrid keeperstenue 2021-2022 heeft, evenals alle andere adidas keeperstenues voor 2021-2022, het standaard adidas Condivo GK 21 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk ook voor alle andere keeperstenues van de clubs waarvan het dit seizoen kledingsponsor is. Ook de keeperstenues van Ajax, Feyenoord, Bayern München, Juventus, Manchester United en Arsenal hebben dit template. Het keepersshirt van Real Madrid is donkergrijs met een all-over print van golven. Deze golven lopen door elkaar heen en bevatten bovendien een gradiënt design. Daarnaast is het keeperstenue van Real uitgerust met lichtblauwe accenten. Een brede band aan de achterzijde van de hals is lichtgrijs en ook de meshpanels aan de zijkanten van het tenue zijn lichtgrijs. Deze kleur komt ook terug in de monochrome badge van de club op de linkerborst. Het adidas logo op de rechterborst is wit en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders. Sponsor Emirates Fly Better prijkt ook dit seizoen weer op het midden van het keeperstenue van ''De Koninklijke.'' De achterzijde van het adidas Real Madrid keepersshirt 2021-2022 bevat dezelfde all-over print als de voorkant. Het Real Madrid keeperstenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een grijs keepersbroekje met dezelfde print als het shirt. De zijkanten van het broekje bevatten witte adidas strepen en ook de logo's van de club en adidas zijn vertegenwoordigd op het voetbalbroekje. De kousen van het Real Madrid keeperstenue hebben dezelfde kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn de Real Madrid tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Real Madrid tenues, welke vanaf nu door alle keepers van het eerste elftal gedragen worden, alsook het dameselftal en de jeugd.

Real Madrid keeperstenue bestellen

Het nieuwe Real Madrid keepersshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen en kinderen. De prijs van het keeperstenue is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze webshops kun je de keeperstenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Real Madrid keepersshirt in deze SHOP!

of de adidas SHOP! 

Real Madrid keepersshirt 2021-2022