30 maart 2016

Real Madrid keepersshirt 2016-2017 uitgelekt

Het nieuwe Real Madrid keepersshirt 2016-2017 is vandaag uitgelekt via de website footyheadlines.com. Als dit ook echt het nieuwe keepersshirt van Real Madrid wordt, dan werken de keepers van Real Madrid in dit shirt de wedstrijden af in de Spaanse La Liga, de Copa del Rey en de Champions League gedurende komend seizoen. Of dit daadwerkelijk het nieuwe keeper shirt wordt van Real Madrid, zal pas eind mei duidelijk worden. Dan wordt het nieuwe shirt namelijk gelanceerd door de club en Adidas. Vanaf dan zullen sterren als Navas, Cortes en Yanez in het shirt schitteren. We bespreken het mogelijke design van het voetbalshirt hieronder.

Licht blauw Real Madrid keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe Real Madrid keepersshirt voor 2016-2017 lijkt overwegend licht blauw te worden en gebaseerd te zijn op het Adidas Onore 16 Goalkeeper template. Dit is hetzelfde template als het Duitsland keepersshirt voor 2016-2017 of het Spanje keepersshirt voor 2016-2017. Dit design wordt gekenmerkt door het flitsende design van ruiten over de de mouwen. Verder bevat dit licht blauwe keepersshirt een ronde hals en staan de drie strepen van Adidas op de zijkanten van het shirt in het wit. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club in het wit. Adidas is sinds 1998 kledingsponsor van Real Madrid. Fly Emirates staat op het midden van het Real Madrid keepersshirt en is sinds 2013 shirtsponsor van de club. De rechter mouw van het keepersshirt van Real lijkt uitgerust te zijn met de officiële LFP La Liga badge. Waarschijnlijk wordt het nieuwe Real Madrid keeperstenue voor 2016-2017 gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen met daarop uitingen van de club en Adidas. De tenues zullen uitgerust zijn met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de sterren van de club optimaal kunnen presteren. Of dit daadwerkelijk het nieuwe keeperstenue van Real Madrid wordt, zal medio mei bekend worden gemaakt. Check ook meer informatie over het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2016-2017 en Real Madrid uitshirt 2016-2017.

Real Madrid keepersshirt kopen

Het nieuwe Real Madrid keepersshirt 2016-2017 kan je vanaf mei kopen in de onderstaande shops. Het shirt zal voor volwassenen een prijs hebben van ongeveer€ 90,- en voor kinderen ongeveer € 70,- in de onderstaande shops. Je kan daar je Real Madrid keepersshirt laten bedrukken met de officiële Real Madrid bedrukking van jouw favoriete sterspeler. Check bovendien het overzicht met beschikbare Real Madrid producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Real Madrid keepersshirt in de officiële shop

of in deze Real Madrid STORE

Real -madrid -keepersshirt -2016-2017-uitgelekt