15 juli 2016

Real Madrid uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Real Madrid uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Real Madrid is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Primera Division en won bovendien voor de elfde keer in haar bestaan de Champions League. Het nieuwe uitshirt van ''Los Blancos'' is een ode aan het succesvolle verleden van de club, die de club groot hebben gemaakt. De kleur van het nieuwe shirt is een ode aan het succesvolle Real Madrid elftal van de jaren '80. Dit elftal werd ook wel ''Quinta del Buitre'' genoemd. We besprekn hieronder het design van het nieuwe shirt!

Paars Real Madrid uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Real Madrid shirt voor de uitwedstrijden van 2016-2017 is geheel paars. Waar bij het nieuwe thuisshirt van de club het komende seizoen de drie strepen van Adidas op de zijkanten van het shirt staan, staan deze bij het paarse shirt van Real ''gewoon'' op de schouders en mouwen.  Het nieuwe uitshirt van Real Madrid heeft een andere tint paars dan dat bij eerdere uitshirts van de club het geval was. De kleur paars is een wat gedurfdere tint dan de donkere kleur paars die we gewend zijn. Verder bevat het shirt een ronde hals met ribbels, een zogenaamde crew neck. Op de achterkant van de kraag staat de naam van de club. Op de shirts staat het logo van Adidas op de rechter borst in het wit. Het merk is al sinds 1998 kledingsponsor van Real Madrid. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het voetbalshirt staat Fly Emirates. Fly Emirates is sinds 2013 shirtsponsor van Real Madrid. Zowel Adidas als Fly Emirates hebben tot 2018 een contract met Real Madrid. De officiële La Liga LFP badge versiert de rechter mouw.  Dit is de badge die Real Madrid op het shirt draagt tijdens de wedstrijden in de Primera Division. Het nieuwe uittenue van Real Madrid wordt bovendien gecompleteerd door een paars voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten witte Adidas trademark strepen en natuurlijk zijn ook de logo's van de club en Adidas vertegenwoordigd op de voetbalbroekjes. De kousen zijn geheel paars en bevatten aan de bovenkant een witte horizontale band. Daarboven bevinden zich drie dunnere verticale Adidas strepen. Bovendien staan op de sokken van de club het logo van Adidas en de initialen van de club: RM. De laatste keer dat de club van trainer Zidane een paars shirt had was tijdens het seizoen 2010-2011. Samen met de kleuren blauw en zwart is paars een veel voorkomende kleur in het uitshirt van De Koninklijke. De nieuwe De nieuwe Real Madrid tenues zijn uitgerust met het Adidas Climacool systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een perfect prestatie van de spelers. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van Real Madrid, waarin sterren als Ronaldo, Bale, Isco, James, Ramos, Kroos en nog meer sterren tijdens 2016-2017 zullen schitteren. Check overigens ook details van het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2016-2017.

Real Madrid voetbalshirt kopen

Het nieuwe paarse Real Madrid uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De authentic adiZERO versie betreft het uitshirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen. Dit voetbalshirt heeft een prijs van € 119,95. In deze shops is het mogelijk het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele Real Madrid bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van ''Los Blancos'' kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Real Madrid shirt in de officiële ADIDAS Real SHOP!

of in deze Real Madrid voetbalshop (goedkoper en inclusief officiële bedrukking)!

of de Real Madrid Sportstore.

James -real -madrid -shirt -2016-2017

Real -madrid -shirt -2016-2017-uit


Real -madrid -voetbalshirts -2016-2017