Real Madrid Human Race Pharrel Williams voetbalshirt

Real Madrid draagt dit weekend tijdens de warming-up ter voorbereiding op El Clasico wel een heel speciaal warming-up shirt, namelijk het nieuwe Real Madrid Humanrace voetbalshirt, ontworpen door zanger Pharrel Williams, Creative director van Human Race. Dit voetbalshirt is onderdeel van een vandaag door adidas gelanceerde collectie Human Race voetbalshirts, die geïnspireerd zijn door een opvallend voetbalshirt uit de historie van een club. Adidas heeft deze zogenaamde Human Race voetbalshirts bovendien gelanceerd voor Juventus, Bayern München, Arsenal en Manchester United.

Real Madrid Human Race voetbalshirt | Geïnspireerd door het Real Madrid 3e shirt 2014-2015

Het Real Madrid Human Race voetbalshirt is geïnspireerd door het meest opvallende voetbalshirt uit de geschiedenis van de club, namelijk het Real Madrid 3e shirt 2014-2015. Dit voetbalshirt werd ontworpen door de Japanse designer Yohji Yamamoto en betrof een zwart voetbalshirt met daarop een watermerk van een Dragon King (dat symbool stond voor de grootheid, overwinning en kracht) en een Dragon Bird (een dier dat in staat is om de meest vijandige situaties opnieuw te beleven en symbool staat voor weerstand, vastberadenheid en behendigheid). Daarnaast bevatte het tenue een klassieke Japanse henley collar. Pharrel Williams heeft dit design vertaald naar het nieuwe warming-up shirt van Real Madrid en heeft dan ook alle designelementen van het tenue in stand gehouden. Het shirt bevat ook een watermerk van de Dragon King en de Dragon Bird, welke met een speciale tye die techniek op het tenue is aangebracht. In het seizoen 2014-2015 was Fly Emirates de hoofdsponsor van ‘’Los Blancos’’ en op dit tenue prijkt dan ook het Emirates Fly Better logo. De borst is uitgerust met de logo’s van de club en adidas en ook bij deze logo’s lijkt het erop dat deze op het voetbalshirt geverfd zijn. In plaats van een henley collar bevat dit tenue een toelopende v-hals. Het Humanrace logo staat zowel aan de binnenkant van de hals als aan de onderzijde van het voetbalshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met een soort camo print en ook weer ‘’gerverfde’’ logo’s van de club en adidas. De kousen zijn zwart met witte adidas stripes en bevatten over de lengte het Humanrace logo.

Real Madrid Human Race trainingspak

De Real Madrid Human Race collectie bevat ook een trainingspak. Dit trainingspak wordt de komende tijd door de wissels gedragen.  Het trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek en heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt. De training sweater is zwart met witte adidas strepen op de mouwen. Naar het midden van de mouwen lopen deze strepen over in het zilver en hebben de strepen het ‘’painted’’ effect. Het adidas en Real Madrid logo op de training top zijn wit en op het midden van de training top prijkt het HU logo. De trainingstrui bevat een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. De achterkant van de training top is langer voor de optimale bescherming. De trainingsbroek van dit pak is ook zwart met witte adidas strepen aan de zijkanten. Op de trainingsbroek staan bovendien uitingen van de club, adidas en Human Race. Alle items uit de nieuwe collectie zijn gemaakt van een speciaal Primegreen materiaal, een collectie gerecyclede high-performance materialen zonder nieuw polyester. Bovendien zijn de voetbalshirts en trainingspakken uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Real Madrid X Human Race collectie bestellen

De nieuwe Real Madrid Human Race voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is hetzelfde als we gewend zijn. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Het trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De trainingstrui is € 89,95 en de trainingsbroek is € 69,95. Check ook andere Real Madrid producten in de onderstaande winkels! 

Bestel deze collectie exclusief in deze SHOP 

of deze winkel! 

Real Madrid Human Race voetbalshirt

Real Madrid Human Race voetbalshirt