3 september 2017

Real Madrid en adidas lanceren nieuwe winterjacks voor 2017-2018

Real Madrid en adidas hebben een drietal nieuwe winterjassen gelanceerd voor het seizoen 2017-2018. In deze jacks zien we de spelers van Los Blancos vooral ''off pitch'' rondom de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende de winter en herfst van dit seizoen. Omdat de winters in Spanje niet super streng zijn, zien we de spelers van Real dit jack echter maar beperkt dragen. Uiteraard is het wel een perfect item om casual te dragen als echte fan van ''de Koninklijke.'' Hieronder bespreken we kort de kenmerken van deze jacks, welke door het Duitse sportmerk overigens alleen voor volwassenen is uitgebracht.

Real Madrid adidas winter jack met capuchon

Het eerste door adidas gelanceerde jack is het zogenaamde ''specials donsjack.'' Dit Real Madrid winterjack is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de gewatteerde vlakken. Voordeel hiervan is dat het kou buiten het jack houdt, waardoor je dus warm blijft. Bovendien bevat het jack een extra waterafstotende laag, waardoor deze winterjas water afstoot. Het jack bevat bovendien een capuchon en is uitgerust met een all-over print van diagonale strepen. De capuchon kan afgeritst worden en bevat een trekkoord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Wat verder opvalt, is dat het embleem van de club bijna niet zichtbaar is. Deze is namelijk monochroom op de winterjas van Real Madrid geplaatst. Dit betekent dat het embleem van de club van trainer Zinedine Zidane dezelfde kleur heeft als het jack. Dit logo is dus zwart. Hetzelfde geldt voor het embleem van adidas, welke in dezelfde kleur op de rechter borst staat. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 1998 de tenues, trainingskleding en casual kleding van de Spaanse grootmacht. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits en ook de binnenkant van het sportieve jack van Real Madrid is uitgerust met een binnenzak. Last but not least, heeft het jack een strakke pasvorm! Dit jack is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 179,95. Scoor het jack exclusief in deze SHOP!

Real Madrid jack 2017-2018

Real Madrid en adidas hebben ook een andere versie van het jack uitgebracht. Qua design heeft deze winterjas dezelfde kenmerken. Qua naam is het jack bijna hetzelfde. Deze wordt door adi namelijk ''Real Madrid seasonal specials light donsjack'' genoemd. Toch bevat deze jas een aantal verschillen. Zo is dit jack NIET uitgerust met een capuchon en bevat de binnenkant juist een stormflap. Een extra feature van dit jack is dat de binnenkant een zogenaamd ''Benefit radar-label'' bevat, met daarop informatie over het gewicht van het jack en de voordelen als het gaat om warmte en weersbestendigheid. De pasvorm van dit jack is ook minder getailleerd dan de hierboven besproken jas. Verder bevat het overigens wel dezelfde kenmerken. Zo is ook dit jack gewatteerd, zijn de logo's van de club en adi op dit jack ook zwart en is deze jas ook uitgerust met twee zakken. Zelfs de prijs is hetzelfde: € 179,95. Dit geldt ook voor de maten waarin deze winterjas beschikbaar is. Scoor het jack exclusief in deze SHOP!

Real Madrid bodywarmer 2017-2018

Als extra toevoeging op de collectie jassen mag de bodywarmer niet ontbreken. Deze is ook nog eens ideaal om ''gewoon'' tijdens de zomer te dragen. De bodywarmer van Real Madrid heeft qua materialen en technologieën dezelfde kenmerken als het eerste jack, dat we hierboven besproken hebben. Qua design is er, buiten dat dit jack geen mouwen bevat, nog een verschil. De bodywarmer is namelijk wit en bevat bovendien de logo's van de club en adidas in het wit op de borst. Ook deze jas is alleen beschikbaar voor volwassenen, maar is wel wat goedkoper. Deze scoor je namelijk voor een prijs van € 129,95. Wil je de bodywarmer kopen? Check het exclusief in deze winkel!

Ben je fan van Real Madrid en heb je een mening over deze nieuwe collectie winterjassen? Deel hieronder je mening? Of check het vorige week gelanceerde Real Madrid Champions League trainingspak!