Real Madrid draagt paars trainingspak in 2023

De spelers van Real Madrid dragen het komende half jaar een paars trainingspak. Adidas en ''Los Blancos'' lanceerden afgelopen week de nieuwe trainingscollectie voor 2023 en deze bevat dus ook een nieuw trainingspak. Dit trainingspak wordt door het team van Carlo Ancelotti gedragen tijdens de trainingen en warming-up tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. Dit betreft direct ook het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en adidas de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024. Het Real Madrid trainingspak 2023 bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek.

Real Madrid training sweater 2023

Het paarse Real Madrid trainingspak 2023 heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template en heeft bovendien dezelfde kleur als het Real Madrid uitshirt 2022-2023. De training sweater is licht paars (door adidas ''Active Purple'' genoemd) met zwarte en fel gele accenten. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor een diagonaal vlak op de zijkanten van de training sweater. De zijkanten bevatten ook een fel geel vlak. Dit vlak is uitgerust met een print van geometrische vormen. Deze vormen staan symbool voor de structuur van doelnetten. Dit is kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template. Op de rechterborst staat het adidas logo in het feel/wit en het logo van Real Madrid betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het trainingspak, in dit geval paars/fel geel. De Real Madrid training sweater bevat verder een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd om het lichaam. De achterzijde van de training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. De training sweater is ook beschikbaar in een navy blauwe versie.

Real Madrid trainingsbroek 2023

Het Real Madrid trainingspak 2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat ook alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Vanaf de knieën tot de onderkant van de trainingsbroek bevinden zich paarse trademark strepen. Ter hoogte van de heupen bevindt zich een diagonaal vlak met daarin dezelfde geometrische vormen als op de training sweater. Hier staat ook een diagonale witte lijn. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant ook de logo's van de club en adidas. De Real Madrid trainingsbroek 2023 heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm aanpassen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral rondom de kuiten en enkels strak valt.

  • De onderkant van de Real Madrid trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • Het gehele Real Madrid trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer vna vocht en voor ventilatie.

Dit trainingspak wordt dus tot het einde van het seizoen 2022-2023 door de spelers en technische staf van Real Madrid gedragen.

Real Madrid trainingspak bestellen

Het paarse Real Madrid trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De trainingsbroek bestel je vanaf € 60,-. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in deze winkels!

Bestel het Real Madrid trainingspak altijd in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

 Real Madrid training sweater 2023

 Real Madrid training sweater 2023

Real Madrid trainingsbroek 2023