Real Madrid draagt paars presentatiepak in 2023

We krijgen er vaak vragen over. Wanneer dragen de spelers van Real Madrid nu precies het presentatiepak. Nu het nieuwe Real Madrid presentatiepak 2023 officieel bekend is, geven we daar maar direct antwoord op. Het presentatiepak is namelijk niet het trainingspak waarin de spelers van de club uit de Spaanse hoofdstad trainen. De spelers dragen momenteel namelijk het paarse Real Madrid trainingspak 2023. Het presentatiepak wordt alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden, bijvoorbeeld wanneer de spelers de pers te woord staan. Het presentatiepak wordt bovendien gedragen door een deel van de technische staf. Dit trainingspak dragen de spelers alleen in de tweede seizoenshelft van 2022-2023. Medio mei/juni lanceren de club en kledingsponsor adidas de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024.

Real Madrid presentatiejack 2023

Het Real Madrid presentatiepak 2023 bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Beide items hebben het standaard adidas Condivo 22 template. De bovenkant van het trainingsjack is paars en de onderkant navy blauw. Het Condivo 22 template is ook te herkennen aan het diagonale vlak op de zijkanten van het presentatiejack. Dit vlak is fel geel en bevat een design van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. Het trainingsjack bevat een donkerblauwe rits en dit is ook de kleur van de adidas trademark strepen op de schouders en mouwen. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo. De drie blokken van het logo zijn gel geel en het woordmerk van het Duitse sportmerk is wit. Het logo van Real Madrid op de linkerborst van het trainingsjack betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het presentatiejack: paars/wit. Het trainingsjack heeft een doorlopende rits en is bovendien uitgerust met twee zakken met ritsen. Het presentatiejack is uitgerust met een elastische boord aan de onderkant en aan de onderkant van de mouwen. Deze zorgen ervoor dat het jack naadloos aansluit op het lichaam.

Real Madrid presentatie trainingsbroek 2023

Het presentatiepak wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe Real Madrid presentatiebroek 2023. De trainingsbroek bevat ook alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De adidas trademark strepen op de zijkanten van de trainingsbroek zijn paars. Deze lopen vanaf de knieën naar de onderkant. Boven deze strepen bevindt zich een diagonaal vlak met kleine meshgaatjes. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn, waarin ook een zijzak met een rits is verwerkt. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten ook zakken met ritsen. De bovenkant van de Real Madrid presentatiebroek 2023 is uitgerust met een tailleband met trekkoord, zodat je zelf de pasvorm van de trainingsbroek aan kunt passen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van adidas en de club. Ook deze trainingsbroek heeft aan de onderkant enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen. De presentatiebroek ziet er hetzelfde uit als de trainingsbroek van het Real Madrid trainingspak. Het verschil is dat de presentatiebroek is gemaakt van een iets grover materiaal. Zoals alle trainingskleding is dit trainingspak ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Real Madrid presentatiepak bestellen

Het paarse Real Madrid presentatiepak 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het presentatejack € 85,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 75,-. De trainingsbroek bestel je vanaf € 60,-. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in deze winkels.

Bestel het Real Madrid presentatiepak altijd in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

Real Madrid presentatiepak 2023

Real Madrid presentatiepak 2023 - Paars/Navy