30 augustus 2016

Real Madrid en Adidas lanceren 2 trainingspakken voor Champions League 2016-2017

Real Madrid en Adidas hebben de trainingspakken voor de Champions League 2016-2017 gelanceerd. Het gaat om 2 trainingspakken. De trainingspakken worden gedragen gedurende trainingen voorafgaand aan Real Madrid Champions League thuis- en uitwedstrijden. Ook worden de trainingspakken mogelijk ook gedragen gedurende de warming-up voorafgaand aan Champions League wedstrijden. Real Madrid is ingedeeld bij Borussia Dortmund, Sporting Lissabon en Legia Warschau. De Koninklijke hebben de eer om hun Champions League titel te verdedigen. De details van beide trainingspakken bespreken we hieronder.

Real Madrid Champions League trainingspak 2016-2017 super purple

Het Real Madrid Champions League trainingspak 2016-2017 super purple wordt door de spelers van de Koninklijke gedragen voorafgaand aan Champions League thuiswedstrijden in het seizoen 2016-2017. Thuishaven van Real Madrid is Bernabeu. De kleur van de Real Madrid trainingstrui van dit trainingspak staat bij Adidas bekend als super purple. De kleur is zachter dan paars en dus ook zachter dan het paars dat adidas heeft gebruikt bij het Real Madrid uitshirt 2016-2017. De body van de trui toont weinig verrassingen. Het kent een ronde hals en op de linkerborst komt het Real Madrid logo terug. Het logo bevat niet de officiële kleuren, maar is wit. Op de rechterborst is het Champions League logo zichtbaar. De mouwen laten over de gehele lengte een unieke print zien. De print bevat diverse slogans die ook zichtbaar zijn op de Champions League bal 2016-2017. Daarnaast bevatten de mouwen rondom de triceps een wit adidas logo. De uiteinden van de mouwen bevatten unieke gaten, waardoor de duim gestoken kan worden. Het nieuwe Real Madrid pak wordt gecompleteerd  door een zwarte trainingsbroek. Opvallend is dat de Adidas Trademark strepen langs de zijkanten ook zwart van kleur zijn. Een wit Adidas logo is zichtbaar in de knieholten. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten natuurlijk twee zakken en de logo's van de club en Champions League. Kenmerkend aan deze trainingsbroek is dat deze strak om de benen valt en aan de onderkant ritsen bevat, zodat je de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen. 

Real Madrid Champions League trainingspak 2016-2017 carbon black

Het Real Madrid Champions League trainingspak 2016-2017 carbon black wordt gedragen door de spelers van de Koninklijke gedragen voorafgaand aan Champions League uitwedstrijden. De kleur van deze Real Madrid trainingstrui van dit 'uit'-trainingspak is carbon black. De trui is in details gelijk aan de trui van het trainingspak dat gedragen voorafgaand aan Champions League thuiswedstrijden. De body van de Real Madrid trainingstrui is dus volledig zwart, terwijl de mouwen de bekende print bevatten. Voor het Real Madrid Champions League trainingspak 2016-2017 carbon black heeft Adidas dezelfde trainingsbroek gebruikt als de broek die gebruikt wordt bij het 'thuis'-Champions League trainingspak.

De nieuwe Champions League trainingspakken van Real Madrid zijn uitgerust met de Adidas Climawarm technology. Deze technologie houdt spelers warm en comfortabel bij koud weer. Tevens maken deze trainingspakken deel uit van het adidas Sustainable Product Program: producten die op duurzamere manieren worden gemaakt en zo bijdragen aan een betere wereld. Check hieronder de foto's van de nieuwe trainingspakken. Vanaf nu trainen sterren als Ronaldo, James, Bale, Kroos en andere sterren in dit pak. 

Real Madrid trainingspak kopen

Het Real Madrid Champions League trainingspak voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Let op: het pak bestaat uit twee losse items. De top heeft een prijs van € 79,95 en de trainingsbroek een prijs van € 54,95. Het pak is nog niet in kindermaten gelanceerd. Wil je andere Real producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Real voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwe Real Madrid trainingspak in de officiële ADIDAS Real SHOP!

of in deze Real Madrid shop 

of de Real Madrid STORE.

Real Madrid Champions League Trainingspak 2016-2017

Real Madrid Champions League Trainingspak 2016-2017 2

Real Madrid Champions League Trainingspak 2016-2017 3