27 augustus 2015

Real Madrid Champions League uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Real Madrid Champions League shirt of 3e shirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de club uit de Spaanse hoofdstad. Dit gebeurde tijdens een speciale campagne van kledingsponsor Adidas: #BETHEDIFFERENCE. De Duitse kledingsponsor, welke sinds 1998 verbonden is aan Real, lanceerde het nieuwe Real Madrid Champions League shirt tegelijkertijd met de shirts van Manchester United, Bayern München, Chelsea, Juventus en AC Milan. Alle nieuwe 3e shirts van deze clubs hebben als thema ''Spark in the night'' en hebben een donkere kleur met felle details. Dit komt dan ook terug in het nieuwe shirt van Real Madrid. In dit voetbalshirt speelt Real Madrid overigens vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Spaanse competitie, La Liga, en tijdens de Copa Del Rey.

Real Madrid 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Real Madrid Champions League uitshirt 2015-2016 is overwegend navy blauw (night indigo door Adidas genoemd) en is verder voorzien van licht blauwe details. Deze kleurencombinatie is gebaseerd op de kleuren van de lucht wanneer Real Madrid haar Champions League wedstrijden speelt. De licht blauwe details komen terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een klassieke henley collar. Deze kraag zagen we eerder terug in het Real Madrid thuisshirt en uitshirt van vorig seizoen. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het wit en de andere borst bevat het Real Madrid logo. Hoofdsponsor Fly Emirates staat traditiegetrouw op het midden van het Real Madrid voetbalshirt. Verder bevat het shirt aan de binnenkant van de kraag een speciaal detail. Hierin staat namelijk de leus van de club ''Hala Madrid y nada mas'' (Hala Madrid en niets anders). Deze leus staat ook aan de binnenkant van het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2015-2016 en uitshirt 2015-2016. Het nieuwe Real Madrid 3e tenue of Champions League tenue wort gecompleteerd door een donker blauw voetbalbroekje met weer lichter blauwe strepen aan de zijkanten en bevat ook de logo's van de club en Adidas. De kousen zijn ook overwegend navy blauw met fel blauwe Adidas strepen aan de bovenkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe Real Madrid shirt, waarin sterren als Ramos, Ronaldo, Bale, Benzema, Isco en James tijdens de Champions League zullen schitteren gedurende 2015-2016. Uiteraard bestaan de nieuwe Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de Adidas Climacool technologie, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren.

Real Madrid Champions League uitshirt kopen

Het nieuwe Real Madrid CL of 3e shirt kan je zowel voor kinderen als volwasenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt in volwassen maten is ongeveer € 84,95 en de prijs van het shirt voor kinderen is € 64,95. Laat in de officiële Real Madrid shop van Adidas je voetbalshirt bedrukken met de officiéle Real Madrid bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterren van Real Madrid. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten van de club in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het Real Madrid Champions League shirt in de officiële Adidas Real Madrid shop
of de officiële Real Madrid voetbalshop!

Real -madrid -champions -league -shirt -2015-2016

Real -madrid -cl -shirt -2015-2016