RCD Mallorca voetbalshirts 2021-2022

Real Club Deportivo Mallorca en Nike hebben vandaag de Nike RCD Mallorca voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse promovendus de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Mallorca speelt de thuiswedstrijden in het Estadi Iberostar. Nike is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Spaanse club en is de opvolger van Umbro. De club en Nike tekenden een contract voor de duur van vijf seizoenen. Dit betekent dat Nike tot de zomer van 2026 de tenues van RCD Mallorca verzorgt.

RCD Mallorca thuisshirt 2021-2022

Het Mallorca thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar een standaard template. Dit betreft het Nike Strike II template. De body van het voetbalshirt is rood en de mouwen zijn oranje met een all-over print van golven en stippen, welke kenmerkend zijn voor dit standaard Nike template. Verder heeft het RCD Mallorca thuisshirt een ronde hals. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Op de tenues van Mallorca staan ook de logo's van twee sponsoren: Juaneda & OK Mobility Group. Het Mallorca thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen, waarop zich ook uitingen van Nike en de Spaanse club bevinden.

RCD Mallorca uitshirt 2021-2022

Het RCD Mallorca uitshirt 2021-2022 werd dit jaar onthuld door toptennisser en Mallorca fan Rafael Nadal. Het uitshirt is dit jaar wit en heeft ook een standaard Nike template. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de all-over print van opvallende zigzag strepen in het zilver over de body van het tenue. De band aan de achterkant van de v-hals is ook zilver en de mouwen zijn volledig wit. De swoosh van Nike op de rechterborst is zwart en de linkerborst bevat de badge van de club. De logo’s van Juaneda en Mobility staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue van Mallorca wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en volledig witte kousen.Uiteraard zijn de nieuwste RCD Mallorca tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

De club gaf middels een kort statement ook nog een reactie op de samenwerking met Nike: ''De samenwerking met een internationaal sportmerk als Nike is een positieve strategische stap, die het imago van de club op alle gebieden versterkt. Fútbol Emotion is daarbij de sleutel om de producten te verkopen. Een terugkeer in La Liga met Nike als kledingsponsor is fantastisch nieuws voor alle geledingen binnen de club.''

De nieuwe RCD Mallorca tenues 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues van La Liga clubs? Check het dan in deze SHOP! 

RCD Mallorca thuisshirt 2021-2022

RCD Mallorca uitshirt 2021-2022