RCD Mallorca voetbalshirts 2019-2020

RCD Mallorca promoveerde afgelopen seizoen naar La Liga. Vandaag presenteerden de club en Umbro de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020. In deze tenues speelt Mallorca de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Mallorca degradeerde in 2013 uit de Primera Division en zakte in 2017 zelfs af naar het derde niveau van Spanje. Vanaf dit seizoen is de club van trainer Vicente Moreno weer helemaal terug op het hoogste niveau van Spanje. Umbro is sinds 2016 kledingsponsor van de club uit de Balearen en ook dit seizoen is het Engelse sportmerk weer verantwoordelijk voor de tenues van de Spaanse club.

RCD Mallorca thuisshirt 2019-2020

Het RCD Mallorca thuisshirt voor 2019-2020 is geheel rood. De mouwen van het tenue hebben een iets donkerdere tint rood en worden afgesloten door een zwarte band aan de onderkant van de mouwen. Hierin zijn diagonale strepen verwerkt, die samen het logo van Umbro vormen. Ook de ronde hals van het thuistenue is zwart. Op de borst prijken de logo’s van de club en Umbro. De binnenkant van de hals is uitgerust met de coördinaten van het stadion RCD Mallorca, het Iberostar Estadi. Het thuistenue van Mallorca wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met een rode taping. De onderkant van de zijkanten van het broekje bevatten weer de diamanten van Umbro. De kousen van het thuistenue zijn zwart met een rode band.

RCD Mallorca uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het RCD Mallorca uitshirt is wit met een all-over print van de Umbro diamant over de mouwen. De mouwen bevatten aan de onderkant een rode band, waarin ook weer het Umrbo logo verwerkt is. Ook dit tenue bevat een ronde hals en de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een rode strip. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met rode details. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. Mallorca heeft dit seizoen ook een derde tenue. Dit alternatieve uitshirt is een combinatie van zwart en roze. De body van het tenue is zwart en de mouwen rode met een zwarte band met Umbro diamonds aan de onderkant. Het 3e shirt bevat een ronde hals met aan de binnenkant, evenals alle andere tenues, weer de coördinaten van het stadion. Het broekje van het derde tenue is roze met zwarte taping en de kousen zijn zwart met een roze band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe RCD Mallorca voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lago Junior, Raillo, Sevilla, Budimir, Baba, Pedraza en andere sterspelers. De nieuwe RCD Mallorca tenues voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues van La Liga clubs? Check het dan in deze SHOP!