Cadiz CF voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe Cadiz voetbalshirts 2020-2021 zijn vandaag officieel gepresenteerd door adidas en de promovendus. De Spaanse club eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Segunda Division en speelt gedurende 2020-2021 de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in deze nieuwe tenues. De nieuwe Cadiz CF voetbalshirts hebben een standaard template van adidas.

Cadiz CF thuisshirt 2020-2021

Het Cadiz CF thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer overwegend geel met blauwe details. De v-hals is blauw en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de schouders. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Hoofdsponsor DAFABET staat in het zwart op de tenues van Caidz. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen en de kousen zijn geel met blauwe strepen. Hiermee hebben de Cadiz tenues veel weg van het Zweden voetbalshirt, welke ook door adidas geproduceerd wordt.

Cadiz CF uitshirt 2020-2021

Het Cadiz CF uitshirt 2020-2021 wordt gekenmerkt door de blauwe verticale banen over de body van het tenue. Door de blauwe banen is een speciaal effect van ruiten en horizontale strepen verwerkt. Verder bevat het tenue een blauwe v-hals met een subtiele gele lijn en dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn ook geel en hetzelfde geldt voor het logo van adi en hoofdsponsor Dafabet. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Alle tenues van adidas zijn dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cadiz CF voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Anthony Lozano, Negredo, Torres Ruiz, Bodiger, Peralta en nog meer spelers.

De nieuwe voetbalshirts van Cádiz Club de Fútbol kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues voor het seizoen 2020-2021, check het dan in deze fanshop! 

Cadiz thuisshirt 2020-2021

Cadiz uitshirt 2020-2021