RCD Mallorca voetbalshirts 2020-2021

De Spaanse club RCD Mallorca en kledingsponsor Umbro hebben vandaag de nieuwe Mallorca voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Spaanse club de La Liga 2 en Copa del Rey wedstrijden dit seizoen. Mallorca eindigde afgelopen seizoen op een negentiende plek in de Spaanse competitie en degradeerde dus naar de Segunda Division. Sinds de zomer van 2016 is Umbro de kledingsponsor van Mallorca en ook dit seizoen is het Engelse sportmerk verantwoordelijk voor de tenues van de ‘’Barralets.’’

Mallorca thuisshirt 2020-2021

Het RCD Mallorca thuisshirt 2020-2021 is volledig rood en bevat over de body en de mouwen een all-over print van diamanten, geïnspireerd door het logo van Umbro. Dit design kom ook weer in het zwart/rood terug in een band op de mouwen. De bovenkant en de v-hals van het tenue zijn geheel rood en hier bevindt zich ook een zwarte lijn. In de hals is een afbeelding van een duivel verwerkt, verwijzend naar de bijnaam van de club. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo en de linkerborst bevat het clublogo. Sponsor BETFRED versiert het midden van de Mallorca tenues. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een rood/zwarte taping. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Mallorca uitshirt 2020-2021

Het RCD Mallorca uitshirt 2020-2021 is geheel wit en bevat hetzelfde template en dezelfde print als het thuisshirt. De v-hals van dit tenue is rood en hetzelfde geldt voor de horizontale lijn ter hoogte van de v-hals. Het Umbro logo prijkt zowel op de rechterborst als aan de onderkant van de mouwen en verder staan alle logo’s op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor het icoontje van de duivel aan de binnenkant van de hals. Het logo van sponsor BETFRED op het midden van het Mallorca uitshirt heeft een kleurig design. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode accenten. RCD Mallorca heeft dit seizoen ook een 3e voetbalshirt of alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt is roze en hetzelfde geldt voor het broekje en de kousen van dit tenue. Alle logo’s op dit tenue zijn wit en ook dit voetbalshirt bevat een v-hals. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Mallorca tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Budimir, Baba, Lago Junior. Valjent, Raillo en andere spelers.

 De nieuwe RCD Mallorca tenues 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues van La Liga clubs? Check het dan in deze SHOP! 

Mallorca thuisshirt 2020-2021