Het nieuwe RC Lens thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Umbro en de Franse club. In dit nieuwe shirt speelt Racing Club Lens de Ligue 2 thuiswedstrijden in het Stade Bollaert-Delelis gedurende 2016-2017. De Franse club is afgelopen seizoen als zesdde geëindigd in de Ligue 2, waardoor het komend seizoen weer op het tweede niveau van Frankrijk acteert. Het Engelse sportmerk Umbro is sinds 2014 de kledingsponsor van de club en zal tot 2018 in ieder geval blijven. Het nieuwe shirt van Lens is evenals het uitshirt een ode aan het stadion van de club. We bespreken hieronder het iconische design van het nieuwe shirt.

RC Lens thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe RC Lens thuisshirt 2016-2017 wordt gekenmerkt door de brede rode en banen over het voetbalshirt. De voorkant van het shirt bevat een brede rode baan en twee brede gele verticale banen. Bovendien zijn er aan de zijkanten nog twee dunnere rode banen aanwezig. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een v-hals. De mouwen van het voetbalshirt van RC Lens zijn geheel zwart met aan de onderkant een gele bies. De zwarte accenten komen ook terug in de strip aan de zijkanten van het shirt. De rechter borst bevat het logo van Umbro en de andere borst het logo van de club. Verder bevat de binnenkant van het shirt nog een speciaal detail. De binnenkant van de kraag bevat namelijk de coordinaten van het stadion van de club: 50.4328 ° N, 2.8150 ° E.  Het nieuwe RC Lens thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een geel/rood gestreeptste strip. Op de shorts staan ook de logo's van ''Les Artésiens'' en het Engelse sportmerk. De kousen zijn overwegend rood en bevatten op het midden van de kousen een brede gele band met daarboven en onder een dunnere zwarte band. In de gele band staan het logo van UMBRO en de initialen van de club. Check hieronder de foto's van het nieuwe RC Lens thuisshirt, waarin spelers als Autret, Cyprien, Gbamin en andere spelers schitteren komend seizoen. Check ook het nieuwe uitshirt van RC Lens voor 2016-2017. 

RC Lens voetbalshirt kopen

Het nieuwe RC Lens shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,-. Hier kan je het shirt van Lens ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Franse club. Directe levering!


Koop het nieuwe RC Lens voetbalshirt in deze officiële shop! 

Of check hier unieke retro shirts van de club! 

Rc -lens -thuis -tenue -2016-2017